sâmbătă, iunie 3, 2023
ACTUALITATEDiplomatul român Mircea Leucea s-a stins din viață în mod subit la...

Diplomatul român Mircea Leucea s-a stins din viață în mod subit la doar 42 de ani

Diplomatul român Mircea Leucea, originar din Bihor, s-a stins din viață la doar 42 de ani. Acesta este fiul generalului în rezervă Crăciun Leucea, primul șef al Poliției Comunitare din Oradea, devenite între timp Poliția Locală, arată Ziare.com.

Ambasada României în Ungaria, unde diplomatul își desfășura activitatea în ultima perioadă, a făcut anunțul dispariției pe pagina de Facebook.

„Suntem triști să anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru de la Ambasada României în Ungaria, Mircea Leucea. Diplomat de carieră, ministru plenipotențiar cu o solidă experiență, Mircea a plecat dintre noi prea rapid, prea tânăr, lăsându-ne copleșiți și pustiiți de durere și neputință.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Mircea, rămânem în suflet cu bunătatea, spiritul deschis și profesionalismul care ți-au marcat existența. Îți mulțumim pentru colegialitate, prietenie, inițiativă și parteneriatul în meciurile de tenis, fotbal sau excursiile cu bicicletele. Și mai mult decât atât, pentru că ai fost unul din cei mai buni pământeni.

Condoleanțe familiei. Drum lin, Mircea!”,

Deocamdată nu au fost făcute publice cauzele decesului, însă potrivit sursei citate, diplomatul ar fi decedat în mod subit la finalul săptămânii trecute după ce i s-a făcut rău brusc pe terenul de tenis. Înmormântarea va avea loc la finalul săptămânii viitoare în satul Cheriu.

Cazurile de morți subite s-au înmulțit exponențial în ultima vreme.

Oameni tineri și sănătoși, mor pe toate meridianele în mod subit de un an de zile. Fotbaliști și sportivi cunoscuți s-au prăbușit pe teren, acuzând probleme în zona pieptului. O listă găsiți aici.

Autoritățile încearcă să justifice aceste situații prin „sindromul morții subite” (SADS). Un jurnalist român, Dan Udrea, a scris în Gazeta Sporturilor că este tabu orice discuție, în redacție, despre legătura dintre vaccinare și evenimentele medicale subite.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

 1. “generalului în rezervă Crăciun Leucea,”
  -pare nume preschimbat,
  prea romanesc,
  disperat de romanescu
  (doar “petre popescu” e mai romanesc)

 2. Plânge careva? NIMENI??? CHIAR NIMENI???

  ORICUM, TREBUIE SĂ REMARCĂM CE HĂNDEI DEȘTEPȚI AU BUGETARII CU FUNCȚII ȘI GRADE MARI ȘI CE BINE SE DESCURCĂ EI ÎN VIAȚĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate