ACTUALITATEAUR, atac direct la Ursula von der Leyen, după victoria Giorgiei Meloni:...

AUR, atac direct la Ursula von der Leyen, după victoria Giorgiei Meloni: Nicio amenințare, indiferent din partea cui vine, nu poate să îngenuncheze democrația, nu poate să se opună voinței cetățenilor

Partidul AUR a reacționat la victoria Giorgiei Meloni și a alianței conservatorilor de la alegerile parlamentare din Italia.

Într-un comunicat de presă, formațiunea de opoziție din România afirmă că italienii și-au luat soarta în propriile mâini, dând astfel, „o lecție statelor din Uniunea Europeană”.

„Poporul italian a decis să își ia soarta în propriile mâini și să propulseze la putere un guvern patriotic! Alegerile parlamentare din Italia sunt o lecție pe care italienii o dau tuturor statelor membre ale Uniunii Europene”, afirmă AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Partidul condus de George Simion a taxat-o și pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cea care amenințase voalat poporul italian cu represalii dacă nu votează „cum trebuie”

„Nicio amenințare, indiferent din partea cui vine, nu poate să îngenuncheze democrația, nu poate să se opună voinței cetățenilor.
Coaliţia condusă de Giorgia Meloni merită felicitări pentru că a rezistat amenințărilor venite din partea liderilor Uniunii Europene. Datorită determinării lor și pentru că au pus pe primul loc interesele poporului pe care îl reprezintă, Giorgia Meloni și aliații săi au condus coaliția pe care o reprezintă către o mare victorie”, spun cei de la AUR.

În încheiere, AUR a urat „mult succes” coaliției câștigătoare din Italia.

„Poporul italian și-a luat soarta în propriile mâini, a dat dovadă de curaj și a decis pentru binele său, așa cum este normal într-o țară democratică, în care voința oamenilor este respectată.

Felicitări și mult succes membrilor coaliției câștigătoare!”, au concluzionat cei de la AUR.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Georgica simte miros de sange.. daca si cizmarul de nea nelu a ajuns presedinte, de ce nu s-ar alinia astrele si pentru el ? Da, dar ala era sincer in crezul lui, pe cand la asta se simte falsitatea, minciuna.

  2. În RO, un „guvern patriotic“ este exclus prin Infrastructura Intelectuală mizerabilă. Italia are muzee. La noi, Muzeul Național de Istorie se repară din 2002, ratând Centenarul pt. Marea Unire 1918, Trianon 2020, și Încoronarea din 15 oct. 1922. Mai rău, liceanul care ar citi istoricii sau scriitorii clasici nu mai are pe net Biblioteca Digitală a Bucureștilor (fostă Dacoromanica), pe când Biblioteca nazionale Centrale di Roma oferă până și periodicul Studi Rumeni, 1927-1930 (dir. Carlo Tagliavini).

    • Și aici ai ajuns, waxere? Hai, fugaaaa…. marș la ziarul devianților, ge4waxinmedia, poate pe ăia poate-i păcălești.
      Ca râia v-ați împrăștiat în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate