marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEProfesoară de la unul dintre cele mai bune licee din Târgu Jiu,...

Profesoară de la unul dintre cele mai bune licee din Târgu Jiu, moartă în plină stradă, în urma unui infarct

Profesoara Elena Roată (foto), cadru didactic care preda limba română la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, a murit în cursul zilei de 30 august, chiar pe stradă, în urma unui infarct, scrie Pandurul.

„Evenimentul s-a petrecut în centrul orașului și mulți oameni, care o cunoșteau, au asistat la încercarea medicilor de a o readuce la viață.

Elena Roată a fost iubită de elevii cărora și-a dedidat întreaga viață. A fost, de-asemenea un iubitor al acestei comunități. Vestea a paralizat întreg orașul, iar acest început de an școlar va fi unul dintre cele mai triste deoarece un profesor cu vocație nu va mai fi la catedră”, notează Pandurul.

Unul dintre foștii săi elevi a publicat un mesaj emoționant față de persoana celei care a trecut la cele veșnice.

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” este unul dintre cele mai bune din oraș și printre cele mai valoroase din țară, acesta oferind în fiecare an elevi medaliați la olimpiadele naționale și internaționale.

Cazurile de morți subite s-au înmulțit exponențial în ultima vreme, inclusiv în județul Gorj.  Unul dintre cele mai mediatizate cazuri a fost cel al bărbatului de 47 de ani care a decedat a doua zi după vaccinarea cu AstraZeneca, deși era perfect sănătos.

Autoritățile au deschis o anchetă atunci asupra cauzei morții.

Oameni tineri și sănătoși, mor pe toate meridianele în mod subit de un an de zile. Fotbaliști și sportivi cunoscuți s-au prăbușit pe teren, acuzând probleme în zona pieptului. O listă găsiți aici.

Autoritățile încearcă să justifice aceste situații prin „sindromul morții subite” (SADS). Un jurnalist român, Dan Udrea, a scris în Gazeta Sporturilor că este tabu orice discuție, în redacție, despre legătura dintre vaccinare și evenimentele medicale subite.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

    • Comentariul dumneavoastră este şi ticălos, şi nedrept. Abjectă este şi insinuarea unei legături de cauzalitate între decesul doamnei profesor şi vaccinarea antiCovid (nu ştim şi nici autorul nu ştie dacă doamna profesor s-a vaccinat, când şi cu ce ser. Şi nici nu e relevant). Doamna profesor Elena Roată nu a făcut propagandă vaccinării, iar decesul său nu a fost cauzat de vaccinarea antiCovid.
      Doamna Elena Roată şi-a dedicat viaţa elevilor săi şi vocaţiei sale de profesor-mentor. Nobleţea sufletească şi jertfa neîncetată au fost coordonatele vieţii pâmânteşti ale doamnei Elena Roată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE