ȘTIRIPremierul Florin Cîțu: Ceea ce încercăm să facem este să eliminăm...

Premierul Florin Cîțu: Ceea ce încercăm să facem este să eliminăm vocile împotriva campaniei de vaccinare

Premierul Florin Cîțu a declarat că România a intrat într-o nouă etapă în ceea ce privește campania de vaccinare anti-Covid. Potrivit acestuia, până la finalul lunii iulie putem avea 10 milioane de persoane vaccinate, însă spune că obiectivul este să se „elimine vocile împotriva campaniei de vaccinare”.

„Astăzi m-am întâlnit cu reprezentanții turismului și HoReCa, dar și cu ONG-urile pentru pacienți. Avem nevoie de o campanie de informare corectă despre vaccinare pentru că sunt foarte multe informații care subminează efortul campaniei de vaccinare. Am luat decizia de a elimina numărul de persoane care pot fi înregistrate de un aparținător. Revenind la vaccinarea personalului din companii și angajați, vor avea acces și membrii familiilor celor care sunt în acele companii. În acele comunități unde nu există centru de vaccinare, dar există acest centru, vor putea să se vaccineze”, a afirmat Cîțu, la finalul unei întâlniri avute, astăzi, cu reprezentanții ONG-urilor și asociaților pacienților pe tema campaniei de vaccinare anti-Covid.

Premierul a atras, astfel, atenția asupra faptului că România intră într-o nouă etapă, fapt pentru care trebuie să crească ritmul vaccinării anti-Covid.

„Deschiderea noastră este totală. Așa cum le-am transmis și agenților economici, putem să modificăm anumite criterii pe care le avem astăzi în funcție de rata persoanelor vaccinate în anumite sectoare. Vrem tot personalul vaccinat să eliminăm din restricții. Vrem să avem restaurante deschise la orice rată de infectare dacă există suficientă vaccinare. Vă spun același mesaj din fiecare zi. Vaccinarea este singura soluție de a ieși din pandemie. Avem dozele necesare, putem vaccina mai mult de 5 milioane persoane până la finalul lunii mai, avem doze pentru peste 10 milioane persoane până la finalul lunii iulie. Singura posibiltate să revenim la o viață normală este să ne vaccinăm. De aceea facem aceste eforturi. Din sectorul privat avem toată susținerea. Ceea ce încercăm să facem este să eliminăm vocile împotriva campaniei de vaccinare. Vreau să fiu foarte clar, orice voce împotriva vaccinării ne subminează capacitatea de a reveni la normalitate cât mai curând”, este mesajul transmis de Florin Cîțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Băi, jigodie, tu trebuie sa fii la pușcărie pentru asemenea mesaje nazisto-comuniste! Oricine susține vaccinarea obligatorie este un criminal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate