ACTUALITATEVIDEO | Dezbatere despre Covid-19 în SUA. Medic: Vaccinat sau nu, ai...

VIDEO | Dezbatere despre Covid-19 în SUA. Medic: Vaccinat sau nu, ai șanse egale să contractezi virusul. De ce ne spun că dacă avem imunitate naturală, tot trebuie să primim vaccinul?

Mai mulți medici și experți în sănătate publică din SUA au participat la o dezbatere despre coronavirus și pericolul variantei Delta.

Ryan Cole, un dermatopatolog din Idaho, cu studii în imunologie, a precizat în timpul discuțiilor că „fie că ești vaccinat, fie că nu ești vaccinat, ai șanse egale să contractezi virusul“. De asemenea, medicul a precizat că noua variantă Delta este a cincea mutație de la forma primară a SARS-CoV-2, forma pentru care s-au făcut actualele vaccinuri.

Astfel, medicul precizează că e ca și cum ai face un vaccin anti-gripal vechi de cinci ani, deoarece virusul gripal suferă în fiecare an o nouă mutație care determină apariția unui alt vaccin.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Robert W. Malone, un virusolog și imunolog american a cărei muncă s-a concentrat pe tehnologia ARNm, pe produse farmaceutice și pe cercetarea reutilizării medicamentelor, a spus că „vaccinurile trebuie utilizate în mod inteligent, iar acest set de vaccinuri pe care le avem, Moderna, Pfizer și Johnson&Johnson sunt seruri realizate pe terapia genelor, având un singur antigen, spike. Cei care le-au dezvoltat nu au luat în considerare că Spike era activ din punct de vedere biologic.“

Medicul Malone a adăugat că nu trebuie să fim „pro sau anti vaccin, ci să alegem o cale de mijloc, iar eu sugerez că prin vaccinare trebuie să îi protejăm doar pe cei vulnerabili, pe vârstnicii din întreaga lume care prezintă riscuri.“

„Nu trebuie să prăpădim vaccinurile pentru oameni care nu au nevoie de ele, ci trebuie să le facem disponibile în întreaga lume, pentru comunitățile care într-adevăr au nevoie de ele și care prezintă un risc ridicat“, a mai spus medicul.

Dr. Richard G. Urso este medic oftalmolog în Houston, Texas și este afiliat cu mai multe spitale din zonă, inclusiv HCA Houston Healthcare Kingwood și Memorial Hermann Surgical Hospital Kingwood, a fost prezent la dezbatere, unde a punctat cauzele care duc la decesul multor oameni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Oamenii nu mor de coronavirus, ci mor de inflamații și de tromboze. Avem medicamente care pot fi utilizate pentru trombozele din acest dezastru și nu este vorba despre o teorie fantasmagorică, ci vorbesc despre multe medicamente pe care le putem folosit în tratarea inflamațiilor și trombozelor, cum ar fi lovenox, aspirină, etc“, a precizat Urso.

„Când oamenii spun că se moare de coronavirus, de fapt se moare de o boală care intră în corp și inflamează anumite zone pentru care avem tratament. Nu sunt medicamente făcute special pentru acest virus, dar sunt foarte eficiente împotriva acestui virus“, a continuat acesta.

Robert W. Malone, a mai vorbit, în finalul dezbaterii, despre modul în care autoritățile se raportează la imunitatea naturală.

„De ce ne spun că imunitatea naturală nu ne protejează? De ce ne spun că dacă avem imunitate naturală, tot trebuie să primim vaccinul? Aceste lucruri nu au deloc sens.“

De asemenea, Ryan Cole a spus că „în cazul persoanelor sub 50 de ani, fără comorbidități, riscul de deces este aproape de zero, iar dacă se tratează corespunzător este și mai aproape de zero. Prin urmare, dacă ești tânăr și ai trecut prin boală, nu ai nevoie de vaccin.“

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Vaccinarea persoanelor tinere poate duce la miocardită și poate cauza o tragedie a vieții respectivelor persoane. Aproximativ 400 de copii au făcut miocardită după vaccinare, ceea ce este un număr mult mai mare față de cei care au murit din cauza virusului“, a concluzionat Ryan Cole.

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...