ACTUALITATECopii amendaţi şi duşi cu duba la secţie pentru că jucau baschet...

Copii amendaţi şi duşi cu duba la secţie pentru că jucau baschet în curtea şcolii

Mai mulți elevi care jucau baschet în curtea unei școli din Constanța au fost sălțați cu duba și amendați de polițiștii din localitate, informează Baschet.ro.

Tinerii, elevi de liceu, au fost prinşi în Şcoala 29 că jucau baschet și pentru că nu erau elevi ai acelei unități de învățământ, au fost sacționați de polițiști pentru „tulburarea liniștii publice”.

Cazul a fost făcut public după ce tatăl unuia dintre copii a povestit pățania pe facebook. Tatăl se întreabă de ce tinerii nu puteau fi avertizați, având în vedere că nimeni nu știa de această prevedere a legii.

„Bă nene sunteți noaptea minții. Nu asigurați terenuri de joaca decente pentru copii, nu asigurați paza și închiderea terenurilor de joaca din incinta școlilor dacă chiar e problema așa mare ca se joaca niște copii.
Nu in ultimul rând toți copii luați cu duba sunt numai olimpici și învață la licee de renume începând cu : Ovidius, Traian, Eminescu, Calinescu. Nici un copil nu a avut vreodată probleme cu legea sau sa fi primit vreodată o amendă și toți provin din familii bune.
Felicitări domnule Rutea ai facut treaba buna. Dacă într-adevăr erai om de caracter cred ca era suficient sa dai un avertisment copiilor și sa le explici frumos ca nu au voie sa se joace in curtea școlii. Dar na excesul de zel a dominat.
Felicitări domnilor polițiști in uniformă care tineri fiind au empatizat cu copii cât iau ținut închiși in secție.
O sa contestam amenzile date la judecătorie și speram sa avem parte de un judecător rațional .
Asta e România tara in care ne împiedicam de probleme inventate și nu rezolvam adevăratele probleme”, a scris el.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...