marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESteve Bannon, omul din spatele succesului lui Donald Trump din 2016, a...

Steve Bannon, omul din spatele succesului lui Donald Trump din 2016, a fost condamnat la închisoare

Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, a fost condamnat la patru luni de închisoare și, în același timp, amendat cu 6.500 de dolari.

Instanța a decis că Bannon va rămâne în libertate în perioada judecării apelului, care poate fi făcut în termen de 14 zile.

Potrivit CNN, Steve Bannon a purtat o ținută lejeră, neconvențională și a zâmbit când judecătorul a anunțat că nu va trebui să meargă la închisoare în perioada apelului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Steve Bannon, care a ales să nu vorbească în timpul ședinței de vineri, i-a mulțumit la final avocatului său, David Schoen.

De asemenea, sentința pronunțată vineri vine după ce fostul consilier a fost găsit pentru două infracțiuni de sfidare a Congresului.

În prima, pentru refuzul său de a depune mărturie în fața Comisiei constituită de Camera Reprezentanților pentru investigarea evenimentelor din 6 ianuarie 2021, iar în a doua pentru faptul că nu a predat documentele cerute de comisia respectivă, conform Antena 3.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE