ACTUALITATECartea de identitate electronică nu este obligatorie, dar nu poţi circula în...

Cartea de identitate electronică nu este obligatorie, dar nu poţi circula în UE fără ea, spun autoritățile

Cartea de identitate electronică nu este obligatorie, dar fără ea nu poți să mai pleci în vacanțe în străinătate, a spus Șeful Autorității pentru digitalizare, Octavian Oprea, informează Alephnews.

Cartea de identitate electronică o să înceapă să fie eliberată de la 1 septembrie și exista o perioadă de grație de doi ani. Adică din 2023 vom avea nevoie de buletin cu cip ca să mergem în Uniunea Europeană, precizează sursa citată.

El va conține datele datele personale în format electronic, semnătura și amprentele tale digitale. De la 18 ani va trebui  schimbată din 10 în 10 ani, până la 70 de ani. După, are valabilitate nelimitată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cine nu vrea să aibă carte de identitate cu cip, din motive religioase ori de altă natură, poate să refuze și să aibă un document clasic.

5 COMENTARII

  1. Vă salut!
    Da,bună treabă!
    Sper să facem pași mai repezi spre noi și noi tehnologii,care să ușureze transferul informației și mai ales mobilitatea omului pe Terra.Sau cum s-o numi această planetă sau acest sistem stelar de către altii întradevăr avansați științific.

  2. Multumim,nu vrem aceastã carte de identitate cu cip..şi nici sã mi se impunã,cum am circulat cu acte pînã acum aşa vreau si de-acum încolo..este dreptul nostru sã decidem!

  3. Din ce văd prin comentarii, deja sînt spălați pe creier care acceptă așa ceva. Deci viitorul va fi împărțit în două tabere. Unii oameni, iar ceilalți turma. Vae victis… Căci vor simți chinurile iadului încă de pe aici. Dar, fără să se împlinească profețiile… Nu scăpăm de rău, nu?!? Așa că… Să continue spectacolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite