ACTUALITATEGeorge Simion, reacție dură la gestul președintelui Ucrainei: Zelenski să ceară urgent...

George Simion, reacție dură la gestul președintelui Ucrainei: Zelenski să ceară urgent SCUZE celor 500.000 de etnici români care acum țin de Kiev

George Simion, co-președinte AUR, a reacționat la declarația președintelui Ucraina, Volodimir Zelenski, cel care i-a uitat pe românii din această țară în mesajul dedicat „Zilei Unității”.

Simion i-a cerut lui Zelenski să le ceară urgent scuze românilor din această țară și s-a întrebat ce fel de alianță are România cu Ucraina dacă nu oferă „garanții pentru români”.

„Președintele Ucrainei trebuie să își ceară urgent SCUZE față de cei 500 000 de etnici români care țin acum de Kiev. România nu tolerează bătaia de joc”, a sunat mesajul deputatului AUR.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a fost însoțit de textul: „Zelenski a uitat de minoritatea română din Ucraina. La fel ca Iohannis, de altfel…dacă nu se oferă garanții pentru români, de ce se cheamă Alianță?”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. George Simion are dreptate! Președintele Ucrainei trebuie să își ceară urgent SCUZE față de cei 500 000 de etnici români care traiesc pe teritoritorile stramosesti care sunt romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate