joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIRaed Arafat insinuează pedepsirea copiilor care nu poartă masca la ore: Nu...

Raed Arafat insinuează pedepsirea copiilor care nu poartă masca la ore: Nu vrei să porți mască, ieși din clasă! Așteaptă pe hol, pentru că îți pui colegii în pericol

Raed Arafat insistă pe rezolvarea problemei coronavirus prin sancțiuni și reguli stricte nerealiste. Odată cu începerea noului an școlar, Arafat susține că elevii care nu vor să poarte măștile de protecție să fie pedepsiți de profesori sau chiar dați afară de la cursuri.

Deși este evident faptul că Guvernul nu a făcut suficient pentru ca anul școlar să înceapă în condiții optime, Arafat pune presiune pe copii și profesori pentru a respecta niște reguli absurde și nerealiste.

„Nu vrei să porți mască, ieși din clasă! Așteaptă pe hol, pentru că îți pui colegii în pericol. Va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele șase luni. De la părinții lui. Ce a auzit copilul de la anturajul lui”, a spus Raed Arafat, potrivit Digi24.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Numai dacă elevii vor fi informați despre regulile impuse în pandemie și le vor respecta, vom putea ajuta la limitarea răspândirii acestui virus. De aceea, din prima zi de școală, elevilor le trebuie explicate regulile. Și poate mai ales pentru copiii mici trebuie să le fie explicat într-un mod care să fie atractiv, nu un mod care să-i sperie. Cu certitudine profesorii știu cum să facă acest lucru. Este important cum educi copiii de la prima oră.

Poate o mică parte nu vor respecta regulile de la început. Dar dacă intră în școală și nu simte prezența regulilor respective și se încearcă să li se explice cândva în cursul zilei, deja se pierde încet încet controlul și posibilitatea de a-i face pe copii să respecte aceste reguli.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În prima oră trebuie să li se explice la copii care sunt regulile. Cum se intră, pe unde se circulă, cum vor fi pauzele, cum se va sta la clasă, când se poartă mască, când nu se poartă. Reducerea numărului de elevi la noi este foarte greu de implementat, dar nu imposibil„, a precizat Arafat, scrie Jurnalul.info.

În urmă cu trei seri, Raed Arafat a refuzat să poarte un dialog cu senatorul AUR Rodica Boancă, pe motiv că îi „separă cunoștințele medicale“.

Rodica Boancă l-a întrerupt pe Raed Arafat, într-o intervenție la Antena3, și i-a adresat o întrebare. Șeful DSU a răspuns imediat că nu vrea să discute cu senatoarea AUR „pe aceste teme“ pentru că știe foarte bine părerea dânsei.

Arafat i-a spus apoi Rodicăi Boancă „ne separă cunoștințele medicale“ și l-a rugat pe moderatorul emisiunii, pe Mihai Gâdea, să adreseze întrebările, menționând că nu are de gând să participe la un dialog cu Rodica Boancă – citește AICI continuarea.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

  1. Psihopatul asta de Arahat trebuie sa dispara din peisajul romanesc cît mai repede. Dementul asta are impresia ca el e generalul care da ordine si lumea e armata lui supusa, obedienta, care va executa intocmai si la timp. Timpitule, oricit ai incerca tu sa faci pe dictatorul, nu vei reusi sa obtii decit o flegma intre ochi si dispretul tuturor pentru ca noi, cei care am mai trait in dictatura, nu o sa permitem niciodata sa se mai intimple asa ceva. Sa-ti bagi regulile alea in dos pentru ca nu va respecta nimeni nimic. Cu cit incerci sa impui cuiva ceva, mai ales o aberatie, cu atit mai mult vei obtine refuzul si scîrba celor pe care vrei tu sa-i controlezi. Nazistul dracului! Si sa nu indraznesti sa te atingi de copiii nostri daca vrei sa-ti mai fie bine. Eu atit iti spun, nu incerca sa ne infurii! De-astia ca tine am mai fumat.

  2. Iar vin și spun că politica s-a tribalizat și se comportă mai degrabă ca un ocupant decât ca un organ sănătos al unei societăți, că e inutilă și dă soluții slabe, nule sau contrare și ca trebuie înlocuita cu jn vârf ierarhic al domeniilor de activitate, de la industrie la sociologie trecând prin biologie, medicină, construcții, agricultură, istorie, etc.Ce spun, se vede pe tot globul cu rare și, din păcate, tot mai mici excepții. Propagandă mincinoasă, furt la drumul mare, crimă, bani pompați, corupție etc,Nu cred că există practică mafiotă străină de politică.

  3. Culmea e că are dreptate. Doar că, sigur, nu în privința educării copiilor, ci a politicienilor. Dacă din când în când mai erau scoși pe tușă câțiva dintre ei, ceilalți ar fi priceput ce-i paște și poate ar fi lăsat-o mai moale, de dragul aparențelor măcar. Așa, de ani buni le-a dispărut orice fel de idee de frică, chiar și doar abstractă. Ori pe-aștia degeaba îi mai ameninți acum cu statul de drept, cu democrația, pușcăria, iadul și alte cuvinte mari pe care nu mai au cum să le conceptualizeze.
    Pe de altă parte, și dacă se întâmpla, sunt convins că se găseau și conservatori guralivi care să se vaite de ne-civilizaționism și statul de drept și democrație și aceleași cuvinte mari de mai sus. Ca-n cazul lui Gelu Voican Voiculescu, luat în primire în Piața Universității acum câțiva ani.

  4. Daca copilul are dreptul sa-si aleaga sexul, are si dreptul sa poarte sau nu masca… Sincer, prefer a doua varianta.

  5. Daca vrea sa vorbeasca doar cu cei care au “cunostiinte medicale” ii transmit atunci ca de la doctor, la doctor: “Amice, esti..idiot”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE