ACTUALITATEDan Puric: Mă întrebați când se termină restricțiile sau pandemia? Restricțiile și...

Dan Puric: Mă întrebați când se termină restricțiile sau pandemia? Restricțiile și pandemia vor dura cât vor dori ei, până se distruge tot sistemul

Actorul și scriitorul Dan Puric a declarat că la „aburul pandemiei”, cei care doresc să vândă țara bucată cu bucată, pot s-o facă și în viteză.

El a spus că aceia care vor să facă asta nu se mai tem de nimic.

„E mai pe față acum, nu se mai tem de nimic. Au și avantajul petardei cu covidul și la aburul pot să facă foarte multe lucruri. Și în viteză trebuiesc făcute”, a spus Dan Puric la România TV.

Artistul a adăugat, ulterior, că pe vremea comunismului s-au răsturnat valorile, iar acum se diluează.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Comuniștii au răsturnat valorile: tot ce era erou a devenit bandit al poporului. Ce fac oamenii din comunismul albastru? Diluează valorile din vârful piramidei și este un atac ideii de absolut”, a continuat el.

Puric a declarat va ajunge Președinte cel care este „programat să o facă” și că trăim vremurile unei civilizații barbare.

„Cine va fi programat să fie Președinte? Unul și mai mediocru și mai anonim, dispus să accepte orice pentru a distruge această țară

Ceea ce trăim noi acuma este o civilizație barbară.

Când faci un rinocer cu țâțe ca să-l onorezi pe Brâncuși, înseamnă că s-a întâmplat ceva cu tine”, a continuat actorul și regizorul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Dan Puric a îndemnat românii să reziste perioadei de pandemie, care va dura cât „vor dori ei”.

„Vă spun că o să apară aurolacii ăștia de postaci care o să zică despre discursul meu că e fascist, homofob, de extremă dreaptă, pentru că ei nu acceptă libertatea.

Mă întrebați când se termină restricțiile sau pandemia? Restricțiile și pandemia vor dura cât vor dori ei, până se distruge tot sistemul.

Să se reziste pe dedesubt cu credință și le sparge Dumnezeu planurile, că nu dracu a făcut lumea, doar mutilează”, a încheiat Dan Puric.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...