ACTUALITATEProteste violente în Albania, după ce un polițist a împușcat mortal un...

Proteste violente în Albania, după ce un polițist a împușcat mortal un tânăr care ieșise din casă în timpul restricțiilor de circulație

Albanezii au protestat pentru a treia oară consecutiv, din cauza faptului că un polițist a împușcat mortal un tânăr care ieșise din casă în timpul restricțiilor de circulație. Polițistul a fost arestat, iar ministrul de interne și-a dat demisia, informează Știrile TVR.

Sute de oameni continuă să iasă în stradă după uciderea lui Klodian Rasha, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a fost interpelat de poliție pentru că nu purta mască și era în oraș după intrarea în vigoare a interdicției de deplasare.

Poliția a spus inițial că acesta era înarmat și că a opus rezistență, afirmații retrase ulterior. Familia tânărului a declarat că acesta ieșise să-și cumpere țigări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Ministrul de interne și-a dat imediat demisia iar într-o intervenție televizată, premierul a cerut iertare familiei victimei.

Opoziția l-a acuzat direct pe șeful guvernului și i-a cerut demisia.

Protestele începute miercuri seară probabil vor continua, anunță organizatorii. Tineri violenți au distrus mobilier stradal, au spart vitrine și au incendiat deocrațiunile de Crăciun din cedntrul Tiranei. Proteste similare au avut loc și în alte orașe ale țării.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...