ACTUALITATEProteste violente în Albania, după ce un polițist a împușcat mortal un...

Proteste violente în Albania, după ce un polițist a împușcat mortal un tânăr care ieșise din casă în timpul restricțiilor de circulație

Albanezii au protestat pentru a treia oară consecutiv, din cauza faptului că un polițist a împușcat mortal un tânăr care ieșise din casă în timpul restricțiilor de circulație. Polițistul a fost arestat, iar ministrul de interne și-a dat demisia, informează Știrile TVR.

Sute de oameni continuă să iasă în stradă după uciderea lui Klodian Rasha, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a fost interpelat de poliție pentru că nu purta mască și era în oraș după intrarea în vigoare a interdicției de deplasare.

Poliția a spus inițial că acesta era înarmat și că a opus rezistență, afirmații retrase ulterior. Familia tânărului a declarat că acesta ieșise să-și cumpere țigări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Ministrul de interne și-a dat imediat demisia iar într-o intervenție televizată, premierul a cerut iertare familiei victimei.

Opoziția l-a acuzat direct pe șeful guvernului și i-a cerut demisia.

Protestele începute miercuri seară probabil vor continua, anunță organizatorii. Tineri violenți au distrus mobilier stradal, au spart vitrine și au incendiat deocrațiunile de Crăciun din cedntrul Tiranei. Proteste similare au avut loc și în alte orașe ale țării.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...