ACTUALITATE Proteste violente în Albania, după ce un polițist a împușcat mortal un...

Proteste violente în Albania, după ce un polițist a împușcat mortal un tânăr care ieșise din casă în timpul restricțiilor de circulație

Albanezii au protestat pentru a treia oară consecutiv, din cauza faptului că un polițist a împușcat mortal un tânăr care ieșise din casă în timpul restricțiilor de circulație. Polițistul a fost arestat, iar ministrul de interne și-a dat demisia, informează Știrile TVR.

Sute de oameni continuă să iasă în stradă după uciderea lui Klodian Rasha, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a fost interpelat de poliție pentru că nu purta mască și era în oraș după intrarea în vigoare a interdicției de deplasare.

Poliția a spus inițial că acesta era înarmat și că a opus rezistență, afirmații retrase ulterior. Familia tânărului a declarat că acesta ieșise să-și cumpere țigări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Ministrul de interne și-a dat imediat demisia iar într-o intervenție televizată, premierul a cerut iertare familiei victimei.

Opoziția l-a acuzat direct pe șeful guvernului și i-a cerut demisia.

Protestele începute miercuri seară probabil vor continua, anunță organizatorii. Tineri violenți au distrus mobilier stradal, au spart vitrine și au incendiat deocrațiunile de Crăciun din cedntrul Tiranei. Proteste similare au avut loc și în alte orașe ale țării.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite