ACTUALITATEPrimarul General Nicușor Dan a refuzat să acorde autorizație pentru marșul homosexualității...

Primarul General Nicușor Dan a refuzat să acorde autorizație pentru marșul homosexualității din București

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a refuzat să acorde autorizație pentru desfășurarea marșului homosexualității, care era programat pentru duminică, 8 august, informează Libertatea.

Evenimentul era programat în cadrul Festivalului Mândriei homosexuale, ce a început vineri, 6 august și durează până pe 14 august, în ajunul marii sărbători a Adormirii Maicii Domnului.

Pe de altă parte, marșul homosexualității apare ca programat sâmbătă, 14 mai, pe siteul oficial al evenimentului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În aceste condiții, asociația Accept acuză Primăria că ar boicota evenimentul, deși instituția nu este obligată să emită autorizații.

„Pentru prima dată în ultimii 15 ani, Primăria Municipiului București boicotează organizarea Marșului Bucharest Pride la doar o săptămână înainte de eveniment”, susțin promotorii homosexualității.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că Nicușor Dan este printre puținii politicieni de vârf care a anunțat public că va participa la Referendumul pentru Familie. De asemenea, el a fost exclus din partidul pe care l-a fondat, USR, pentru că a refuzat orientarea progresistă a formațiunii.

Organizat de ACCEPT, cea mai mare asociație LGBT din România, festivalul primește susținere și finanțare de la Ministerul Sănătății, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și diverse organizații private, precum Institutul pentru o Societate Deschisă și British Council.

Activismul LGBT este susținut și de numeroase Ambasade acreditate la București. Un fost angajat al Ambasadei britanice a povestit cum a fost obligat să participe la acest eveniment.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. A facut si el ceva bun de cind e la primarie dar pentru asta tot nu i se pot ierta porcariile pe care le face zilnic. Iar dezaxatii aia si-o cauta cu luminarea. Cred ca ar fi cazul ca lumea normala la cap sa le-o arate. Dar, asa, sa o tina minte cite zile vor mai avea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate