ACTUALITATEAmbasada SUA la București a arborat steagul LGBT cu un mesaj adresat,...

Ambasada SUA la București a arborat steagul LGBT cu un mesaj adresat, indirect, României. Reacțiile, în majoritate negative

Ambasada SUA la București a arborat steagul LGBT pe clădirea instituției, anunță pagina de facebook a instituției. Postarea conține și un mesaj, indirect, adresat autorităților române.

„Avem convingerea că o țară poate să-ṣi atingă întregul potențial numai atunci când diversitatea cetățenilor este apreciată, susținută și protejată. Ne exprimăm solidaritatea cu toate persoanele discriminate pe criterii de orientarea sexuală, identității sau expresiei de gen și caracteristicilor sexuale. Nu ești singur(ă)”, a scris Ambasada SUA la București.

Steagul a fost arborat cu ocazia începutului lunii „Pride”, a „mândriei de a fi homosexual”, în care activiștii sărbătoresc și promovează acest tip de comportament.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reacțiile cititorilor la acest mesaj nu au fost deloc aprobatoare. Majoritatea comentariilor și cele mai apreciate, au fost negative.

Iată câteva dintre ele:

Paul Young: The US Embassy should be ashamed of itself. You disrespect the Romanian people and their faith. Let me assure you this is not endorsed by the huge majority of Americans. So sad.. (Ambasada SUA ar trebui să se rușineze. Vă arătați lipsa de respect pentru poporul român și credința sa. Lăsați-mă să vă asigur că asta nu este susținută de majoritatea absolută a americanilor. Așa de trist…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cristian Radu: Da cu diversitatea intelectuală și de credință ce aveți ? De când e sexul mai important decât conștiința ?

Marius Danila: Despre discriminarea pe criterii de vârstă, greutate, înălțime, religie etc nimic, nimic? Dar discriminarea cetățenilor unor țări pe bază de viză? Nu prezintă prea multă importanță în lumea voastră de azi?

Sergiu Crețu: „Bravo” foarte expresiv și “bine argumentat” astea sunt așteptările…a mai rămas să puneți poza lui Floyd pe bancnota de 1 $…

Nicoleta Huțanu:Pe pagina ambasadei din Arabia Saudită de ce nu se regăsește acest mesaj? https://www.facebook.com/USAinKSA 😃

Radu Rusu: Dragă Ambasadă, stimate domn Ambasador, va rog, sa nu va faceți griji,în ceea ce privește discriminarea minorităților în România, indiferent la ce segment ne referim , în cel mai mare pericol se afla NORMALITATEA și modul de viață, pe care unii l am înțeles sa l urmam.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

12 COMENTARII

 1. Mai important :Cui plătește Ambasada SUA chirie pentru terenul respectiv ?
  Statului Român, care e proprietar de drept pe fosta moșie Bibescu ?
  Sau lui Puiu Popoviciu, ginerele lui Dincă Te Leagă si sponsorul lui Hunter Biden ?
  Ministerul de Externe al Romaniei nu zice nimic ? Prin Parlament e cineva care sa adreseze o interpelare ?

 2. Mesajul este poponari din faimosul vest nu sunteți singuri mai suntem și noi (ambasada),dar să nu aveți vreo propunere indecenta că nu este cusher.

 3. Homosexualilor, in limba romana li se spune “curlangii”. Vedeti povestirea „Stavru” din ciclul Povestirile lui Adrian Zograffi a lui Panait Istrati.
  „…ăsta-i Stavru salepgiul, şi-i şi curlangiu pe deasupra!”
  „-Asta-i mai rău decît necistea! Este perversiune! Înseamnă că strici cu forţa un echilibru în care totul e armonie: ai siluit acest echilibru. Şi faci cea mai urîtă dintre crime cînd vrei să-i molipseşti şi pe alţii la acest viciu.”

 4. Statuia Libertății cu care vă mândriți, e doar un obiect, sau un simbol ? In România dorim libertatea de a alege, urăm ideile care ni se induc ( impun ). Trebuie să țineți cont de asta.

 5. O mizerie ordinara…. Ar fi trebuit sa deseneze pe steagul ala un bărbat care o primește în dos…. Sa fie mesajul mai explicit…. Adică asta doresc cei de la ambasada SUA… Și sa vedem apoi reacțiile…Atitudinea și mesajul lor cu acest steag sunt profund anti creștine…. De ce nu arboreaza steagul acela în China sau Rusia sau Tarile Arabe gen Arabia Saudită sau Emiratele Arabe Unite cu care ei fac afaceri cu petrol…..

 6. Asta arată clarcă Ambasada SUA nu e o ambasadă normală ci este puterea mondială care promovează o ideologie globalistă de dominare.

  Orice tratat de diplomație vă spune că o ambasadă e un invitat in țara ta să colaborați, nu e cineva care iti ține predici și iti impune ideologie. asta e o chestie colonială nu e nici o prietenie sau colaborare intre popoare, e pumnul in gură – cei bogați și tari fac legea peste capul tău, e simplu. O insultă adusă unui popor de către o ambasadă arogantă ideologizată

  ce discriminare e aia că toate corporațiile și ambasadele le dau bani și protecție politică? zero discriminare. e pur și simplu folosirea unei minorități sexuale cu scopul de a demola valorile natiunilor europene și de a le subjuga globalismului cand au devenit divizate și dominate și piețe de desfacere obediente.

 7. Domnule Sergiu Crețu, ați greșit suma. Ar trebui emisă o bancnotă de 0de dolari cu figura lui și un pachet de țigări. Pe prima pe verso să fie printate imagini din activitatea lui infracțională iar pe țigări, în loc de poze cu boli, citatul”I can’t breathe” însoțit de recomandări de folosire a fentanilului cu specificația clară”made in prc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...