joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEOmicron, un caz de „psihoză în masă“. Avertismentul unui jurnalist polonez: Nu...

Omicron, un caz de „psihoză în masă“. Avertismentul unui jurnalist polonez: Nu putem permite ca această variantă să fie prezentată ca o nouă apocalipsă

Remix News a publicat opinia jurnalistului și filosofului polonez Krzysztof Wołodźko despre noua variantă care face deja furori în mass-media mainstream, Omicron.

„În urmă cu câteva zile, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, declara că introducerea restricțiilor de călătorie de către mai multe țări a fost un „răspuns irațional” la varianta Omicron a coronavirusului.

Poziția lui îmi este pe plac, deoarece am din ce în ce mai des impresia că la nivel global ne îndrăgostim de un caz de isterie exagerată, în contradicție cu realitatea.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este ca și cum această terapie globală de șoc ar trebui să continue pentru totdeauna fără a reflecta asupra faptului că este ușor să pierzi momentul în care leacul va deveni mai rău decât boala.

Vreau să fiu foarte clar, eu susțin vaccinările voluntare și purtarea măștilor în spațiile publice închise.

Cu toate acestea, știu și foarte bine că mecanismele media și, de asemenea, mecanismele de piață mai puțin cunoscute și puțin lizibile, funcționează adesea pe emoții puternice.

Cu toții vom pierde în fața psihozei în masă, iar cei mai slabi dintre noi vor pierde mai mult ca de obicei.

Merită să ne amintim că oamenii din Polonia încă mor de cancer, boli de inimă, boli cardiovasculare și probleme mentale. Când văd, aud și citesc că Omicron este prezentat ca o nouă apocalipsă, spun clar: Nu putem permite acest lucru.

Nu pentru că minimizez provocările pandemice. Ele sunt încă aici. În schimb, trebuie să recunoaștem și că psihoza în masă este, la rândul ei, o boală socială gravă și dificilă“, a spus Krzysztof Wołodźko.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate