News ȘTIRI Coreea de Sud vrea să-și testeze un medicament împotriva coronavirusului inclusiv în...

Coreea de Sud vrea să-și testeze un medicament împotriva coronavirusului inclusiv în România

Coreea de Sud a anunțat, joi, că a aprobat testarea unui medicament ce ar putea fi folosit împotriva coronavirusului, testele urmând să fie realizate în SUA, România și în alte trei țări.

Ministerul sud-coreean al Medicamentelor a anunţat că a aprobat efectuarea de teste clinice avansate pentru un medicament realizat de compania Celltrion, ce ar putea fi folosit împotriva coronavirus, transmite agenţia Yonhap, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, compania Celltrion a anunţat că, pe lângă Coreea de Sud, a solicitat ca CT-P59 să mai fie testat clinic în SUA, România şi alte trei ţări.

Testelor vor avea ca subiecţi persoane cu simptome moderate şi severe, ceea ce le va permite cercetătorilor să verifice mai bine eficacitatea CT-P59 împotriva COVID-19, a precizat ministerul sud-coreean.

Testele din faza a doua vor fi întreprinse pe 300 de persoane pentru a stabili dozajele adecvate. În faza a treia, în care vor fi implicaţi în jur de 270 de pacienţi, a mai indicat ministerul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate