ȘTIRIDezvăluire: Cum a fost OBLIGAT un angajat român al Ambasadei Marii Britanii...

Dezvăluire: Cum a fost OBLIGAT un angajat român al Ambasadei Marii Britanii la București să meargă la o paradă gay după 8 ani de PRESIUNI. Mihail Neamțu: A fost o umilință la adresa poporului român

După cum se știe, în România ca și-n multe alte țări ale lumii, în fiecare an are loc parada homosexualilor, în cadrul unui „festival” dedicat acestei orientări sexuale.

Deși în România, activiștii bat monedă pe o presupusă oprimare și discriminare a  acestor persoane, ies la iveală detalii care arată că dimpotrivă, situația este pe dos.

Scriitorul și teologul Mihail Neamțu a povestit, în cadrul unei emisiuni, mărturia pe care i-a făcut-o o femeie angajată la Ambasada Marii Britanii din București. Conform acestuia, femeia a fost presată timp de opt ani să meargă la parada gay, până ce într-un final a cedat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Femeii i s-a spus că este „obligație de serviciu”.

„Am cunoscut acum vreo 7-8 ani o persoană care lucra într-o ambasadă: ambasada Marii Britanii. Era o persoană care credea în Dumnezeu, provenea dintr-o familie protestantă. Această persoană a fost supusă 8 ani de zile unei presiuni de a mărșălui la manifestările gay pride din București.

I s-a spus o dată, a zis că-i plecată din oraș. A doua oară, a zis că are o obligație de familie. A treia oară și-a luat concediu. Și tot așa. După ani de zile, mi-a zis: „Mihai, n-am mai putut să zic trebuia să merg, era un ordin de serviciu”. Ca român, ca angajat al ambasadei Marii Britanii, i s-a cerut să meargă la această paradă.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Interesant, nu i s-a cerut să meargă la un pelerinaj prezentă, nu i s-a cerut să citească Biblia sau să meargă la biserică.

Și am întrebat-o: „ce-ai făcut?”. Am primit mereu în jos, mi-a zis. În țara ta, la 30 de ani de la căderea comunismului, ai privit în jos, pentru că n-ai putut să spui nu. Pentru mine, a fost o umilință a poporului român.

Câți oameni din corporații nu au această presiune, ca să nu-și piardă jobul?”, a întrebat Neamțu în emisiunea „Dan Barna în Evul Media”, difuzată pe 15 iunie pe YouTube.

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell (foto, cu pălărie), a participat la o paradă a homosexualității, arătându-se „încântat” că există așa ceva și-n România.

Reamintim în context lansarea cărții „Să nu trăiești în minciună” a scriitorului american Rod Dreher, în care acesta vorbește exact despre acest tip de presiuni, numite de el „totalitarism soft”.

Dreher a spus, pentru R3media, că acest totalitarism se va transforma curând în ceva dur, dacă nu ne opunem.

De-asemenea, reacția președintei Comisiei Europene la noua lege de protecție a minorilor împotriva promovării homosexualității a fost una de „îngrijorare”. Ursula von der Leyen a anunțat că UE va ancheta noul act normativ.

Parlamentul European a confirmat existența unui „glosar intern” cu scopul asigurării unui „limbaj nediscriminatoriu și incluziv”, în care se precizează evitarea cuvintelor de „mamă” și „tată”

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Absolut umilitor! Din pacate propaganda elghebete se face foarte des in companiile multinationale din Romania! Am probe destule in acest sens!

 2. Trebuie reevaluat rolul Ambasadelor in statul român.

  Ambasada este un partener pe care il inviți cu ospitalitate și el trebuie să se comporte decent, respectuos la tine acasă. Respect reciproc, egalitate nu slugărnicie față de bogați.

  La noi Ambasadele finanțează ONG-uri care se implică in politică, ONG-uri ideologice care atacă valorile naționale, religioase, tradițiile și istoria. Este o caracatiță incredibilă această mașinărie de finanțat jurnaliști trădători, oengiști fanatici și chiar politruci, direct.

  Așa ei pot să modifice votul și dacă a ieșit la vot cum nu le convine, pot presa să vitrioleze guvernul legitim ca să iși impună legile dorite.

  Ce legi? Păi de ce credeți că se fură pădurile? Pentru că Ambasadele stau de șase, de aia nu face Iohannis nimic deși știe toată lumea că e dezastru.

  De asemenea, in timp ce ANAF vânează băbuțele din piețe, marile corporații scot profit prin false raportări contabile și Ambasadele protejează cea mai mare evaziune fiscală, a corporațiilor multinaționale. De aceea corporațiile imping curcubeul, că dacă te opui sau le anchetezi brusc iți inscenează crima de homofobie inventată și te anulează public, cultural, dacă nu ajung chiar să te dea afară.

  Trezire!

 3. Problema celor ce ajung în aceste situații este puțina credință în purtarea de grijă a lui Dumnezeu.
  Femeia ținea cu dinții de un job poate bine-plătit și a început prost de la început. Trebuia să-și mărturisească deschis credința și refuzul, nu să zică că nu poate nu-știu-din-ce-motiv. Iar dacă ar fi fost dată afară să se bucure că e prigonită pentru numele Lui. Și să “nu se îngrijoreze ce va mânca sau ce va bea sau cu ce se va îmbrăca, ci să caute mai întâi împărăția Lui și dreptatea Lui și toate acelea se vor adăuga ei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate