duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEEditura Contra Mundum lansează volumul „Povestiri rusești de Crăciun”. Invitați: pr. Vasile...

Editura Contra Mundum lansează volumul „Povestiri rusești de Crăciun”. Invitați: pr. Vasile Gavrilă și Dan Cristian Comănescu

Editura Contra Mundum vă invită sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18.30, la lansarea volumului „Povestiri rusești de Crăciun”, care se va desfășura la Biserica Sf. Nicolae (Paraclis Universitar) din București.

Evenimentul îi va avea ca vorbitori pe Pr. Vasile Gavrilă, Ninel Ganea și Dan Cristian Comănescu. Pe lângă prezentarea propriu-zisă a cărții și a colecției de literatură a editurii Contra Mundum, printre temele abordate în cadrul dezbaterii vor fi și cele legate de importanța literaturii clasice rusești, pe un plan mai larg, relația dintre cultură și Biserică, sau despre relevanța ortodoxă a unor autori precum Dostoievski, Leskov, Tolstoi sau Cehov.

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Cartea poate fi comandată de-aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate