joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEFostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, beat şi...

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, beat şi drogat la volan, a ucis-o pe Nicoleta chiar de ziua ei

Şoferul care a omorât o femeie în Popeşti Leordeni este un fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO). Avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat şi se afla sub influenta substanţelor psihoactive în momentul accidentului.

Colonelul în rezervă Constantin Păun a activat până în 2005 ca şef al BCCO, apoi s-a mutat la Institutul de Studii pentru Ordine Publică, de unde în 2015 a ieşit la pensie. În trecut a fost şi şef de cabinet la ministrul de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea din 1996-1999.

Constantin Păun a fost prins băut şi drogat la volan, sâmbătă, în Popeşti Leordeni atunci când lovit cinci maşini. În urma impactului deosebit de violent, Nicoleta, o femeie de 56 de ani a murit, iar o altă persoană a ajuns la spital cu răni grave.

Nicoleta a fost prinsă la mijloc, între două maşini, chiar în faţa casei sale. Mai bine de o oră, medicii ajunşi la faţa locului s-au luptat pentru a o resuscita. Din nefericire, eforturile lor au fost în zadar.

După accident, martorii au crezut că şoferul încearcă să fugă, aşa că s-au luat după el, l-au scos din maşină şi l-au imobilizat până să vină poliţia, după cum au declarat aceştia pentru Antena 3.

Colonelul în rezervă Constantin Păun, fostul şef al BCCO, avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat şi se afla sub influenta substanţelor psihoactive. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a intrat cu maşina direct în grupul de pietoni în care se afla şi Nicoleta care mergea să îşi ia un tort din propria maşină. Nicoleta se pregătea să-şi sărbătorească ziua de naştere.

„Astăzi era ziua ei!”. Ea este Nicoleta, femeia ucisă chiar în faţa casei, de un şofer drogat.

„Nicoleta era aici, era şi maşina. Şi a venit nenorocitul ăsta de om cu viteză din partea asta şi a intrat direct în maşina şi a omorât-o pe loc. Şi împlinea 56 de ani azi… Era drogat şi băut! Se vedea că e băut”, povestesc martorii.

„Şoferul a trecut pe lângă mine, cu un prosop plin de sânge, şi spunea la toată lumea că este băut. El a tras maşina mai în colo”, mai spun martorii.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate