vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEPatriarhia Română, apel la rugăciune pentru încetarea secetei: Dumnezeu „face să răsară...

Patriarhia Română, apel la rugăciune pentru încetarea secetei: Dumnezeu „face să răsară soarele peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți”

Patriarhia Română a transmis, vineri, un apel la rugăciune pentru încetarea secetei, îndemnând Eparhiile sale, pe teritoriile cărora seceta persistă, să oficieze rugăciunile care se rostesc stăruitor „la vreme de secetă”, conform Rost.

„În contextul foarte îngrijorător, creat de seceta care afectează masiv agricultura și alte domenii de activitate, Patriarhia Română adresează un îndemn părintesc către toate Eparhiile sale, pe teritoriile cărora seceta persistă, să oficieze rugăciunile care se rostesc stăruitor „la vreme de secetă”.

Aceste rugăciuni speciale se citesc în biserici sau pe câmp, pentru ca Dumnezeu să trimită ploaie liniștită, spre buna rodire a pământului. Este, așadar, absolut necesar ca în asemenea împrejurări să cerem ajutorul lui Dumnezeu prin rugăciune stăruitoare, deoarece Dumnezeu „face să răsară soarele peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți” (Matei 5, 45)”, se precizează în comunicatul transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. De cele mai multe ori Dumnezeu ne da cele de care avem nevoie inainte de a le cere si asta duce , pentru mai slabi in credinta, la trufie. Din cand in cand ingaduie sa avem lipsuri ca sa ne aducem aminte de El si sa ne smerim.
    Rugaciuni trebuie sa face tot timpul , cand ploua rugaciuni de multumire, iar cand nu ploua rugaciuni de cerere.

  2. securistii din structurile superioare bor fac jocul globalistilor care-si cauta motiv de foamete: ba aflam ca ucraina hranea de fapt toata planeta, ba ca avem incalzire globala ca sunt 34 de grade in iulie desi sunt temperaturi normale, ba ca e seceta desi ploua de 2 ori pe saptamana. Inainte era seceta cu lunile si se facea procesiune cu moaste, acum daca nu ploua de 2 zile facem rugaciune pt ploaie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE