sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEO bibliotecă din Londra a făcut un carnaval pentru copii cu un...

O bibliotecă din Londra a făcut un carnaval pentru copii cu un interpret îmbrăcat în maimuță curcubeu ce afișa organe genitale

O bibliotecă din Londra a provocat reacții controversate după ce a angajat o trupă de carnaval așa-zis „anti-rasistă”, cu un interpret îmbrăcat în maimuță colorată în curcubeu ce afișa organe genitale, având o jucărie sexuală mare atârnată între picioare pentru un eveniment de lectură pentru copii, informează Breitbart.

Evenimentul a făcut parte dintr-o „Provocarea de Lectură de Vară”, în parteneriat cu World Wildlife Fund (WWF), pentru o „provocare cu tematică naturală foarte specială, care vă va inspira să susțineți planeta”.

Biblioteca a spus că scopul evenimentului a fost să ofere „îngrijitorilor” [părinților sau tutorilor] „activități distractive, prietenoase cu familia, să mențină nivelurile de alfabetizare și să creeze un spațiu sigur pentru copii pentru a se conecta cu colegii lor”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urma unei condamnări pe scară largă pentru că a găzduit un astfel de conținut obscen la un eveniment pentru copii, Redbridge Libraries a spus într-un comunicat:

„În timpul unui eveniment organizat astăzi la bibliotecă a avut loc un spectacol de la Carnival Arts Company. Din păcate, unul dintre costumele de animal era nepotrivit, lucru de care nu eram conștienți în momentul rezervării.

Ne cerem scuze profunde pentru infracțiunea cauzată. Acest lucru este investigat și se va face o declarație suplimentară.”, au spus aceștia.

Biblioteca a susținut că evenimentul a fost organizat de organizația caritabilă locală Vision, și nu de Consiliul Redbridge însuși.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Biblioteca Redbridge prezintă o mulțime de conținut trezit pe pagina sa de YouTube, incluzând videoclipuri obișnuite în stilul „drag queen” de la controversatul interpret „Mama G”, care a fost criticat anterior pentru că i-a învățat pe copiii mici să facă „twerk”.

Aceste imagini se aseamănă cu unele ore de educație sexuală din Occident, unde acești adepți ai culturii „drag queen” predau copiilor lecții despre sexualitate, LGBT și alte aspecte ce sunt incluse în programa europeană pentru educație sexuală.

sursă foto: sfweekly
sursă foto: Stephanie Breijo

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

    • Nu este asprime. este AMARACIUNE. si DISPERARE! noi am trait distopia (mi-au murit prieteni si colegi la lovilutie in strada strigand LIBERTATE!) si vedem acum, cum ne intoarcem la o varianta mondiala mult mai crancena. si acceptam. daca am acceptat sa ne trimitem copii cu fetele acoperite la scoala si sa-i ducem la otravit insemana ca orice este de acceptat in Romania.

  1. ooohhh uite mamaaaa de cur-cuuubeeeu luung ! omenirea are exact ceea ce merita. atat timp cat nu suntem uniti si acceptam noua viata desprinsa din literatura distopiana.

  2. visul secular al perverșilor din toate timpurile, să isi fluture elefantul in fața copiilor.

    azi sub stindardul curcubeu, cu ajutorul corporațiilor și statelor politizate și cu ajutorul idioților utili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE