ACTUALITATEFundația „Mitropolitul Bartolomeu” oferă 34 de burse pentru elevi, studenți, masteranzi și...

Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” oferă 34 de burse pentru elevi, studenți, masteranzi și doctoranzi. Cum o puteți obține?

Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” anunță deschiderea unui nou concurs pentru 34 de burse oferite elevilor de liceu, studenților, masteranzilor și doctoranzilor, în anul școlar și universitar 2021-2022, repartizate după cum urmează:

  • 18 burse pentru elevi, în valoare de 300 lei pe lună;
  • 12 burse pentru studenți, în valoare de 400 lei pe lună;
  • 3 burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 400 lei pe lună;
  • 1 bursă de cercetare pentru doctorat, în valoare de 500 lei pe lună.

Bursele pentru elevi, se acordă pe o perioadă de 8 luni, cele pentru studenți și masteranzi pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctorat se acordă pe o perioadă de 12 luni, începând cu 15 noiembrie 2021.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Masteranzii și doctoranzii interesați de aceste burse vor trebui să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia și interpretarea științelor, teologia și bioetica, teologia și mediul înconjurător, teologia și artele, teologia și lumea.

Condițiile de participare, fișa tip a aplicantului (descarcă aici), precum și actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al Fundației și publicat pe site-ul www.fundatiabartolomeu.ro.

„Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” a fost înființată în urmă cu 13 ani de vrednicul de pomenire Arhiepiscop și Mitropolit Bartolomeu Anania și reprezintă proiectul generos și inspirat al unui om cu viziuni largi, care a știut să-și depășească lipsurile tinereții și să dorească să ofere și după plecarea sa din această lume, o șansă pentru tinerii merituoși, dar lipsiți de posibilități materiale.

Ea are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituoși dar lipsiți de posibilități, din resursele proprii, pe care le administrează potrivit dorinței fondatorului ei.”, scrie conducerea fundației, în comunicatul oficial publicat pe site.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...