marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEUn primar din Gorj NU vrea să primească ucraineni în comuna lui,...

Un primar din Gorj NU vrea să primească ucraineni în comuna lui, chiar dacă i s-a oferit 1 MILION de euro: Decât să vând bunurile țării unor străini mai bine le dau cu titlu gratuit românilor. Suntem o comunitate și nu vrem să ne pierdem identitatea

Primarul din Dragotești (Gorj), Vili Pasăre (PNL), a luat decizia de a refuza să găzduiască refugiați ucraineni în comuna sa, după ce s-a consultat cu cetățenii.

Edilul și locuitorii comunei au hotărât să refuze și o investiție de 1 milion de euro din partea unor investitori ucraineni, care voiau să construiască un bloc pentru refugiații din urma războiului din Ucraina.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

„A venit în localitate un grup de investitori ucraineni, care mi-a oferit un milion de euro pe clădirile și terenul de la vechea mină Cojmănești, închisă de foarte mulți ani. Ei voiau să construiască aici un bloc de locuințe pentru cei din Ucraina, care au venit în România. Eu am refuzat categoric oferta și mulți cetățeni din zonă sunt de acord cu mine și îmi susțin alegerea.Nici oamenilor, nici mie nu mi se pare o idee bună să populăm comuna cu ucraineni. De aceea am refuzat cei un milion de euro”, a declarat Pasăre, citat de Pandurul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Primarul se declară naționalist și preferă să dea terenul gratuit unor investitori locali care pot crea locuri de muncă pentru gorjeni decât să vândă străinilor.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Noi nu ne vindem așa de ușor indiferent de ce sumă este vorba. Decât să vând bunurile țării unor străini mai bine le dau cu titlu gratuit unor dezvoltatori gorjeni care pot și vor să deschidă aici linie de producție și pot crea locuri de muncă pentru oamenii mei din Dragotești. Nu putem popula comuna cu străini și pe gorjenii noștri să îi dăm la o parte. Suntem o comunitate și nu vrem să ne pierdem identitatea”, a spus Pasăre.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. fereasca Dumnezeu sa ajungi in situatia lor,cat despre investitie ,daca s-ar face din bani romanesti cu siguranta ar putea fi sifonati de speciaistii din primarie.stim si noi cum se intampla de 30 si ceva de ani.

  2. Toată stima pentru astfel de oameni! Actualii noștri conducători duc o politică antiromanească, o politică prin care sunt nenorocite generațiile viitoare!

  3. Excelent gândit! Și de perspectivă! Regretabil, că asemenea raționamente lipsesc cu desăvârșire la Cotroceni și la Palatul Victoria! Dar și simplilor cetățeni. Dacă în fiecare ar fi existat acel dram de adevăr și dreptate alături de un strop de bunătate, cu siguranță, soarta României ar fi fost alta.
    Omul intuiește foarte bine care-i scopul/rolul „refugiaților” într-un areal bine delimitat, dar depopulat prin „grija” conducătorilor autohtoni vreme de aproape 33 de ani. În plus, încă din antichitate, triburile slave NU au avut nimic în comun cu etnogeneza românească, cu excepția slavizării forțate a populațiilor ilirice, celte și trace de la sud de Dunăre, adică sârbii.
    Un primar patriot! Cinste lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE