EDUCAȚIEIulian Bulai (USR-PLUS) critică Sf. Sinod: Un grup de bărbați în vârstă,...

Iulian Bulai (USR-PLUS) critică Sf. Sinod: Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii, susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea

Iulian Bulai a postat un nou mesaj care a stârnit indignarea internauților. Chiar de ziua Preafericitului Daniel, deputatul USR-PLUS a criticat opinia Sf. Sinod al BOR legat de educația sexuală, afirmând că monahii nu sunt îndreptățiți să susțină opinii referitoare la acest subiect:

„Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii (fără să fi întemeiat o familie), susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea. Adică acele mame sub 15 ani care copii fiind, nasc la rândul lor copii. Sau la acei băieți care devin tați la 16-17 ani.

România este țara din UE cu cele mai multe minore care devin mame. Ceva este greșit și trebuie schimbat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acești bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără familie, se opun unei schimbări pentru binele a zeci de mii de copii. A căror copilărie este furată din cauza lipsei de educație.
Astăzi, unul dintre acești bărbați a fost decorat cu cea mai înaltă decorație a statului român.

România educată? Ceva este greșit în șirul acestor acțiuni inconsecvente.“, a scris deputatul pe Facebook.

Iulian Bulai, amendat cu 5.000 de lei pentru că a numit-o pe Fecioara Maria „mamă surogat”

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai a fost amendat cu 5.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după o postare pe Facebook în care a scris că Fecioara Maria a fost „mamă surogat”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Potrivit sursei citate, colegiul director al CNCD a hotărât, cu 6 voturi pentru și 3 împotrivă, că postarea deputatului aduce atingere demnității umane a creștinilor.

„Folosirea elementelor religioase, pe care se bazează credința creștin – ortodoxă, folosirea unor analogii, trimiteri, comparații cu ”mamă surogat”, ”Mama Adolescentă”, ”fără ca părinții lui să fi făcut dragoste”, dintr-o familie foarte ciudată”, ”tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit” duc în derizoriu preceptele, dogmele religiei. Pe aceste elemente se fundamentează credința creștinilor, reprezentând miracolul nașterii Mântuitorului (…)”, se arată în comunicatul CNCD.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

11 COMENTARII

    • Are în cantități reziduale, de asta se crede așa deștept. Dunning și Kruger au definit specia care abundă prin politica românească, precum acest “ilustru” exemplar cârâitor întru cele de care nu are habar.

  1. Bulai tu ești o greșeală a naturii, dacă te avorta măta ne făcea un mare bine scăpam de un psihopat.sper că ai locul asigurat la cerșit in Norvegia, după ce termini mandatul, că să-și lămurit lumea cam cate parale faci.

    • Toți ăștia de mai sus, care ar face școala de șofer cu un instructor orb… Cum pi*da ma-ti sa iei sfaturi desore familie de la unii care nu au familie și mai presus de asta, nu știu ce e aia femeie( ei văzând doar sfincteruri, p**e și testicule). În comentarii se poate vedea eterna dragoste creștină. Hai sictir nerusinatilor!

    • O mică mare greșeală ! bipedul iqo + eqo , sigur un impotent , este deja în ,’iad’. el își dorește că acolo sa ajungă tot Neamul Românesc ! Numele de familie s-au format din porecle sau teritorii , nații/etnii . Oare ce înseamnă bula in DEX ?, Căci porecla lui (adică a încercării de educație) e “bula ii / bula și / bula hai! e plin usr+ de astfel de porecle fara cei 7 ani de acasă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...