OPINIIDrenarea mlaştinii

Drenarea mlaştinii

Un paradox al cenzurii este că măreşte prestigiul celor pe care îi ţine sub obroc. E cazul partidului AUR. Potrivit sondajelor, ne-am născut morţi din faşă. Dar potrivit simpatiei pe care o simţim în ţară şi în diasporă, sîntem pe val. Notorietatea AUR-ului creşte pe măsură ce brîul de proscriere cu care sîntem înconjuraţi se strînge tot mai mult. Aproape nimeni nu suflă un cuvînt de laudă despre AUR (o excepţie demnă e glasul lui Valerian Stan), dar toţi au auzit de el. AUR e secretul lui Polichinelle. E ca un lemur apărînd în coşmarele celor care nu mai vor să audă de partide de dreapta. Fiindcă AUR nu are ambiguităţi de doctrină. E făţiş creştin şi răspicat conservator. E ca un spin împotriva binefăcătorilor dornici să ne boteze cu apa progresului ateu. E familist, patriotic şi unionist. Vrea unirea cu Basarabia şi se împotriveşte hegemoniei ruseşti. Este exponentul dorinţei românilor de a scăpa de plaga parveniţilor din fruntea ţării. Este simbolul acelui entuziasm mistic pe care îl trăieşti doar în preajma alor tăi.

De la ţărănişti încoace, nici un alt partid de dreapta nu şi-a ridicat fruntea în România. Fiindcă liberalii sînt de dreapta cum sînt eu luptător jihad. Cît despre userişti, nici un fard, oricît de gros, nu le mai poate ascunde fermentul marxist. Intrarea noastră în Parlament va însemna dislocarea treptată a flagelui corect politic. Un flagel pe care guvernanţii îl răspîndesc cu zel de servitori. Va însemna înlăturarea învîrtiţilor care ne-au îndopat minţile cu lozinci egalitariste. Va însemna ridicarea în rang a religiei creştine, a memoriei deţinuţilor politici şi a apartenenţei la o naţiune. De aici frica ambuscaţilor politici faţă de AUR. De aici conspiraţia tăcerii care ne înconjoară.

Reputaţia AUR-ului e mare cît tivul de boicot mediatic la care sîntem supuşi. Sîntem pacostea căzînd peste capetele şarlatanilor scrobiţi. Sîntem ca un duh al cărui cîmp îl simt mai ales cei care ne vor morţi pentru totdeauna. Şi vom intra în Parlament nu pentru a ne îndopa cu privilegiile unei sinecuri lunare, ci pentru a sparge monolitul de supuşenie faţă de socialismul venit de la Bruxelles. Timpul curge în favoarea noastră: molestarea socialistă (prin tot ce înseamnă generic corectitudinea politică) va spori pe zi ce trece, iar românii se vor trezi cînd vor simţi că libertatea de expresie e o balivernă prinsă într-un articol ipocrit dintr-o Constituţie vetustă. Şi atunci vor vedea că singurul partid care face ce spune (criteriul Dreptei e că fapta e în congruenţă cu vorba) e AUR.

Mi-e atît de scîrbă de politică încît nu am cum să nu intru în ea. Îi detest pe politicieni atît de mult încît trebuie să le iau locul. Altminteri, groapa cu şerpi îşi va perpetua progeniturile. Mlaştina cu reptile nu poate fi asanată stînd deoparte şi făcînd pe chibiţul nemulţumit, din a cărui gură lamentaţiile se ţin lanţ. Mlaştina trebuie drenată. AUR poate drena mlaştina. Şi o va face în următorii patru ani, şi nu oricum, ci din Parlament. Aşa să ne ajute Dumnezeu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...