ACTUALITATEBucurești | Participanții la EURO 2020 vor avea gratuitate la transportul în...

București | Participanții la EURO 2020 vor avea gratuitate la transportul în comun STB

Consiliul General al Municipiului București a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre care prevede acces gratuit în mijloacele de transport în comun STB pentru personalul acreditat UEFA și deținătorii de bilete la meciurile de la EURO 2020, potrivit Agerpres.

„Toți deținătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicația UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 și ziua următoare.”, comunică Primăria Capitalei.

Campionatul European de fotbal programat inițial pentru vara anului 2020, se va desfășura anul acesta, între 11 iunie și 11 iulie, în 11 orașe europene, printre care și București. Acest nou format este implementat cu ocazia împlinirii a 60 de ani de existență a acestei competiții.

Arena Națională va găzdui trei meciuri din faza grupelor și un meci din optimile de finală. România a ratat calificarea la acest Campionat European în fața selecționatei islandeze. Autoritatea locală a Municipiului București arată că, în acest moment, este aprobată prezența a circa 12.500 de spectatori pe meci, reprezentând puțin peste 22% din capacitatea maximă a stadionului (55.634).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite