miercuri, aprilie 17, 2024
ȘTIRIBucurești | Participanții la EURO 2020 vor avea gratuitate la transportul în...

București | Participanții la EURO 2020 vor avea gratuitate la transportul în comun STB

Consiliul General al Municipiului București a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre care prevede acces gratuit în mijloacele de transport în comun STB pentru personalul acreditat UEFA și deținătorii de bilete la meciurile de la EURO 2020, potrivit Agerpres.

„Toți deținătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicația UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 și ziua următoare.”, comunică Primăria Capitalei.

Campionatul European de fotbal programat inițial pentru vara anului 2020, se va desfășura anul acesta, între 11 iunie și 11 iulie, în 11 orașe europene, printre care și București. Acest nou format este implementat cu ocazia împlinirii a 60 de ani de existență a acestei competiții.

Arena Națională va găzdui trei meciuri din faza grupelor și un meci din optimile de finală. România a ratat calificarea la acest Campionat European în fața selecționatei islandeze. Autoritatea locală a Municipiului București arată că, în acest moment, este aprobată prezența a circa 12.500 de spectatori pe meci, reprezentând puțin peste 22% din capacitatea maximă a stadionului (55.634).

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE