duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Tentativă eșuată de asasinat asupra lui Putin. O dronă a...

VIDEO | Tentativă eșuată de asasinat asupra lui Putin. O dronă a explodat deasupra Kremlinului. Ucraina neagă implicarea și spune că operațiunea a fost organizată de „trupele ruse de rezistență”

Kremlinul a susținut că a oprit noaptea trecută un atac cu dronă asupra reședinței prezidențiale a lui Vladimir Putin, potrivit agențiilor de presă ruse.

Atacul a fost denumit ca fiind un „act terorist planificat”. În plus, Moscova a declarat că îl consideră a fi un atentat la viața președintelui rus, potrivit agenției de presă Interfax.

Nu au fost raportate victime sau pagube și Putin nu a fost rănit, au mai precizat cei de la Kremlin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Miercuri seara, regimul de la Kiev a încercat să lovească folosind un UAV reședința de la Kremlin a președintelui rus Vladimir Putin”, se arată într-un comunicat.

“Două vehicule aeriene fără pilot au fost îndreptate spre Kremlin. Ca urmare a acțiunilor în timp util întreprinse de armată și de serviciile speciale cu utilizarea sistemelor de război radar, vehiculele au fost dezactivate”, mai precizează Moscova

Ucraina neagă implicarea

Astăzi, Ucraina a negat implicarea în atacul cu drone asupra Kremlinului, despre care Rusia susține că a fost o încercare de asasinare a lui Vladimir Putin.

Consilierul prezidențial Mykhailo Podolyak a declarat că Kievul nu are nimic de-a face cu atacul și că o astfel de mișcare nu ar aduce beneficii Ucrainei pe câmpul de luptă.

Ar servi doar pentru a provoca și mai mult Rusia, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Afirmația Moscovei că Ucraina s-a aflat în spatele aparentului atac ar putea indica faptul că Rusia plănuiește un atac „terorist” împotriva Ucrainei în zilele următoare, a mai zis Podolyak.

Într-un tweet, Podolyak a spus că apariția dronelor pe teritoriul Kremlinului „poate indica doar activitățile de gherilă ale forțelor locale de rezistență”.

„Pierderea controlului puterii asupra țării de către clanul lui Putin este evidentă”, spune el.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate