ACTUALITATEGuvernul ia în calcul anularea stării de alertă și implicit a tuturor...

Guvernul ia în calcul anularea stării de alertă și implicit a tuturor restricțiilor legate de pandemie. Din ce în ce mai multe țări europene fac acest lucru

Guvernul va decide săptămâna viitoare măsurile luate în pandemie și, în funcție de evaluările privind situația internă și externă, e posibil să ridice starea de alertă și să se anuleze implicit toate restricțiile legate de pandemie, relatează G4Media.

Analizele vor fi făcute după data de 15 februarie, întrucât în momentul de față Institutul Național de Sănătate Publică și Ministerului Sănătății oferă date care arată clar scăderea valului pandemic. Dacă și săptămâna viitoare analizele vor arăta o scădere a numărului de infectări, atunci e posibil sa fie ridicată starea de alertă.

În fundamentarea unei astfel de decizii va fi luată în calcul și situația din statele membre UE – incidența cazurilor de covid, ce restricții mai există și care este gradul de vaccinare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai multe state europene au ales să renunțe la toate restricțiile, dat fiind numărul scăzut de cazuri și simptomele rezonabile ale actualelor variante de Covid-19. Între ele se numără și Marea Britanie, care acum tratează virusul „ca o răceală”. Alături de britanici, cu măsuri similare au venit și danezii, suedezii, cehii și finlandezii.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. stapanii lor le-au decis deja soarta, multi vor fi sacrificati. Dracu te executa dupa ce si-a facut treaba cu tine. Sunt milioane de bovine si mai turbate care asteapta la coada sa le ia locul, nu va faceti griji. De acum dracu vine cu solutii ba, la problemele pe care tot el le-a creat, si pentru asta are nevoie de oameni noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate