marți, iulie 23, 2024
ACTUALITATEGeorge Soros predă frâiele fundațiilor sale fiului Alexander. Băiatul promite să lupte...

George Soros predă frâiele fundațiilor sale fiului Alexander. Băiatul promite să lupte împotriva revenirii la putere a lui Donald Trump

Miliardarul George Soros este pe cale să predea frâiele organizațiilor pe care le conduce, care fac parte din rețeaua cunoscută la nivel mondial sub numele de Open Society Foundations (OSF), fiului său Alexander, conform Agerpres.

Printre obiectivele lui Alexander Soros se numără și acela de a lupta împotriva revenirii la putere a fostului președintel american Donald Trump, potrivit Wall Street Journal.

În timp ce George Soros a ajuns la vârsta de 92 de ani, Alex are doar 37 și se declară „mai politic“ decât tatăl său.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Mi-ar plăcea foarte mult ca banii să nu joace un rol atât de important în politică, dar atâta timp cât cealaltă parte face acest lucru, va trebui să continuăm să îl facem şi noi“, a declarat Alexander Soros cu referire la alegerile din 2024 și posibilitatea ca Donald Trump să revină.

Tânărul Alexanders nu-și dorește să schimbe nimic din ce a construit tatăl său la fundațiile pentru o societate deschisă. Acesta mizează, ca și George Soros, pe susţinerea democraţiilor, a unor personalităţi politice ale stângii americane și susținerea altor cauze ca dreptul la avort sau egalitatea sexelor.

În decembrie 2022, Alexander Soros a fost ales președintel al consiliului de administrației al Open Society Foundations. El prezidează activitățile politice din cadrul așa-zisului  „super PAC“.

De asemenea, Alexander este singurul membru al familiei care face parte din comitetul pentru investiţii al companiei Soros Fund Management. Cea mai mare parte din capitalul acesteia de 25 de miliarde dolari urmează să meargă în anii următori la OSF, iar 125 de milioane au fost rezervate comitetului de acţiune politică.

Alexander Soros este foarte cunoscut printre liderii cu viziuni progresiste din întreaga lume. El s-a fotografiat în ultimii ani alături de Emmanuel Macron, Maia Sandu ori Kamala Harris.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE