ACTUALITATEFOTO | Alex Soros, fiul magnatului George Soros, a fost printre primii...

FOTO | Alex Soros, fiul magnatului George Soros, a fost printre primii care l-au felicitat pe Emmanuel Macron pentru victoria din alegerile prezidențiale din Franța

Emmanuel Macron a fost reales pentru un al doilea mandat de președinte al Franței cu 58,5% din voturi, a anunțat luni dimineața ministerul de interne de la Paris, anunțând un rezultat provizoriu după numărarea tuturor buletinelor de vot, transmite dpa.

Contracandidata sa, Marine Le Pen, a obținut 41,45% din voturi.

În cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial, alegătorii francezi au avut de ales între Emmanuel Macron, politician pro-european și liberal, și Marine Le Pen, lidera formațiunii politice Adunarea Națională.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, care a avut loc pe 10 aprilie, au concurat 12 candidați.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Partidele tradiționale, socialiștii și republicanii, au obținut rezultate slabe la acest scrutin.

Prezența la vot în cel de-al doilea tur a fost de 72%, conform sursei citate, conform Agerpres.

Printre primii care l-au felicitat pe Emmanuel Macron pentru victoria din alegerile prezidențiale s-a numărat și Alexander Soros, fiul magnatului George Soros.

„Felicitări, domnule președinte! O zi grozavă pentru Franța, Ucraina și Europa! 🇫🇷

Trăiască Franța!“, a scris Alex Soros pe Facebook.

Sursă – Alexander Soros Facebook

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. dacă Le Pen caștiga ar fi scris jos Franța .

    simplul fapt că miliardari speculanți veroși influențează alegerile democratice in halul ăsta ar trebui să pună pe gânduri poporul francez. Dar nu contează, vom avea incă o tură de furt masiv.

    Macron a vandut Alstomul care asigura energia centralelor nucleare. Acum Franța depinde energetic de SUA prin privatizarea Alstom.

    Macron a făcut tunul cu McKinsey. Acest act de inaltă corupție a fost ascuns de presă exact la laptopul lui Hunter biden. Așa a fost posibilă realegerea celui care va vinde ce a mai rămas din suveranitatea franței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate