vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEGeorge Soros pompează alte 125 de milioane de dolari în campania Partidului...

George Soros pompează alte 125 de milioane de dolari în campania Partidului Democrat din SUA de anul acesta. În 2020, magnatul i-a sponsorizat pe democrați cu 80 de milioane

Miliardarul George Soros finanțează cu 125 de milioane de dolari Partidul Democrat pentru alegerile intermediare din noiembrie 2022. În 2020, Soros a cheltuit 80 de milioane de dolari din banii proprii pentru a-i sprijini pe candidații democrați și cauzele acestora în ciclul electoral de atunci.

Astfel, filantropul miliardar pompează acum alte 125 de milioane de dolari într-un Comitet de Acțiune Politică (PAC) pentru a sprijini democrații care candidează la alegerile intermediare din noiembrie și nu numai.

Soros, în vârstă de 91 de ani, și-a făcut avere din fonduri speculative, iar acum infuzează banii în Democracy PAC, pe care l-a înființat în 2019 pentru a servi drept principalul său comitet de acțiune politică pentru a sprijini candidații și cauzele Partidului Democrat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Soros a spus că noua infuzie masivă de bani va sprijini „cauzele și candidații pro-democrație, indiferent de partid politic”, care sunt investiți în „întărirea infrastructurii democrației americane: drepturi de vot și participare civică, drepturi și libertăți civile și domnia legii.”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acesta a vorbit pentru Politico și a specificat că banii au fost proiectați ca „investiții pe termen lung” și au menirea să sprijine efortul dorit de magnat pe o perioadă mult mai mare după alegerile de anul acesta.

Fiul lui Soros, Alexander Soros, este președinte al PAC.

Noua donație oferită de Soros îl va face probabil unul dintre cei mai puternici donatori ai Partidului Democrat din Statele Unite ale Americii, conform Fox Business.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. De ce SUA nu îl impozitează corespunzător pe acest derbedeu bătrîn sorosz? Cît a plătit acest stîrv la bugetul SUA ? america devine riscantă ptr europa findcă lasă o asemenea creatură ca sorosz să împrăștie ură peste tot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE