duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion nu exclude o candidatură la prezidențiale: Candidatul AUR va avea...

George Simion nu exclude o candidatură la prezidențiale: Candidatul AUR va avea stigmatul lui Corneliu Vadim Tudor, dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu

Liderul AUR George Simion a fost invitat la Prima News, la emisiunea Proiect de Țară România, unde a spus că, deși mai demult excludea o candidatură la prezidențiale, acum nu mai exclude în totalitate.

Potrivit președintelui Partidului Alianța Pentru Unirea Românilor, o eventuală candidatură depinde de mai mulți factori.

„Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu știm în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor candida președinții de partid pentru a potența partidele, sau personalități (…).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea o radiografie exactă”, a spus Simion.

Liderul AUR consideră că acel candidat care va merge în alegeri din partea formațiunii pe care o conduce va avea stigmatul lui Corneliu Vadim Tudor.

”Este jocul pe care PSD și-l dorește, să joace același scenariu ca și cu Vadim, suntem conștienți, dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu.

Suntem extremiști doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colț și să ne ducă în turul doi de scrutin și să ne folosească”, a susținut Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE