OPINIIEroul și expertul

Eroul și expertul

Și eu pot, de acum încolo, să anunț zilnic și fără jenă că rușii invadează Ucraina. Voi pica bine în toate situație:
– Dacă nu o vor face, pot spune că eu, divulgand data atacului, i-am convins să renunțe. Sunt un salvator al omenirii;
– Dacă o vor face, pot spune tuturor că am avut dreptate. Sunt un expert militar foarte bine informat.

Faptul că Rusia are sau nu vreun interes să pornească război este total irelevant. La fel de irelevant e și că țin lumea în tensiune și că anunțurile mele țin prețul la energie sus și piața bursieră jos. De băgat in război oricum nu mă bag, pentru că Ucraina nu e in aceeași alianța cu mine. Important e numai că planeta nu mișcă fără ca eu să mă pronunț despre soarta ei și că amicii mei din industria petrolului și managerii de hedge-funds fac și ei un ban cinstit.

Fie erou sau expert, fără mine nu se poate!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate