ACTUALITATEVIDEO VIRAL | Vadim Tudor vorbea de un guvern mondial în 1993:...

VIDEO VIRAL | Vadim Tudor vorbea de un guvern mondial în 1993: Vor răspunde ca la o comandă la un consemn internațional unic

Andrei Păunescu, fiul marelui poet Adrian Păunescu, a început să publice pe canalul său de YouTube mai multe videoclipuri din arhiva familiei din anii ’90.  Într-unul dintre videoclipuri, Corneliu Vadim Tudor ține o alocuțiune în fața unui auditoriu în care se aflau majoritatea artiștilor din Cenaclul Flacăra.

„Am primit, acum două seri, un document din SUA al unui politolog și analist, foarte interesant (n.red. documentul), am să-l public peste 10 zile. Acesta lămurește până în cele mai intime articulații acest vânt de nebunie care suflă în lume. Arată de unde pleacă această demență pe care mintea omenească nu o înțelege.

Noi toți, care am traversat istoria, care citim istorie, care știm roțile acestui mecanism al politicii și căutăm să le asamblăm, noi nu putem să ne imaginăm de ce s-a ajuns în această demență a puterii, în acest impas îngrozitor, în anticamera morții universale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acest document lămurește foarte mult. Este vorba de niște forțe sataniste, de niște forțe oculte francmasonice, trans-guvernamentale, trans-naționale, de un guvern mondial ocult care domină și care face să se calce în picioare orice regulă internațională, orice rezoluție ONU, orice relație și protocol între state (…).

Este vorba de tendința unora de a parcela planeta, de a o împărți și asta face ca la un moment dat să vezi coaliții internaționale ireale, fantasmagorice și să-i vezi împreună cum bombardează aceeași țară, călcându-și peste inima lor, peste limba lor și peste credința lor și răspunzând ca la o comandă la un consemn internațional unic. Noi ne luptăm cu acest consemn (…)“ preciza Corneliu Vadim Tudor în 1993.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...