ACTUALITATEȘeful de Cabinet al Casei Albe spune că există o conexiune din...

Șeful de Cabinet al Casei Albe spune că există o conexiune din România a banilor care „curgeau spre familia Biden”

Mark Meadows, șeful de cabinet al Casei Albe, a spus că „o parte din banii care apar să curgă înspre familia Biden provin din România, Ucraina și din China” și „cred că în zilele care vor urma, veți vedea și o conexiune românească”, informează Breitbart.

Meadows a mai menționat că „Biden încearcă să țină totul sub control. Pentru că a tăcut când trebuia să explice dacă e pro sau contra mărirea Curții Supreme. Și asupra – pentru că nu vrea să răspundă întrebărilor critice, anume dacă Hunter Biden e corupt – presupuselor activități corupte, ce știa despre intereferență. Știți, găsesc fascinant faptul că o parte din banii care par să curgă spre familia Biden din afară provind in România, Ucraina și China, adică exact acele trei țări unde Biden a fost trimis special”.

Întrebat de prezentatoarea Elizabeth MacDonald: „Ați vrut să spuneți Rusia în loc de România? Rusia, Ucraina și China sunt legate de traficul de influență al lui Hunter Biden. România noua țară care apare?” Meadows a replicat sec:„Da, am menționat România. Cred că în zilele viitoare, veți vedea de asemenea și o conexiune românească”.

Dezvăluirile lui Meadows vin după ce un alt apropiat al Președintelui Trump, avocatul Rudy Giuliani, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani din mai multe țări, inclusiv România.

Aceste posibile dovezi ar putea explica tăcerea mormântală lăsată peste presa corporatistă din România în ceea ce privește relatarea despre implicarea lui Joe Biden în scandalul de corupție din Ucraina.

Alegerile prezidențiale din SUA au loc pe 3 noiembrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...