sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEȘeful de Cabinet al Casei Albe spune că există o conexiune din...

Șeful de Cabinet al Casei Albe spune că există o conexiune din România a banilor care „curgeau spre familia Biden”

Mark Meadows, șeful de cabinet al Casei Albe, a spus că „o parte din banii care apar să curgă înspre familia Biden provin din România, Ucraina și din China” și „cred că în zilele care vor urma, veți vedea și o conexiune românească”, informează Breitbart.

Meadows a mai menționat că „Biden încearcă să țină totul sub control. Pentru că a tăcut când trebuia să explice dacă e pro sau contra mărirea Curții Supreme. Și asupra – pentru că nu vrea să răspundă întrebărilor critice, anume dacă Hunter Biden e corupt – presupuselor activități corupte, ce știa despre intereferență. Știți, găsesc fascinant faptul că o parte din banii care par să curgă spre familia Biden din afară provind in România, Ucraina și China, adică exact acele trei țări unde Biden a fost trimis special”.

Întrebat de prezentatoarea Elizabeth MacDonald: „Ați vrut să spuneți Rusia în loc de România? Rusia, Ucraina și China sunt legate de traficul de influență al lui Hunter Biden. România noua țară care apare?” Meadows a replicat sec:„Da, am menționat România. Cred că în zilele viitoare, veți vedea de asemenea și o conexiune românească”.

Dezvăluirile lui Meadows vin după ce un alt apropiat al Președintelui Trump, avocatul Rudy Giuliani, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani din mai multe țări, inclusiv România.

Aceste posibile dovezi ar putea explica tăcerea mormântală lăsată peste presa corporatistă din România în ceea ce privește relatarea despre implicarea lui Joe Biden în scandalul de corupție din Ucraina.

Alegerile prezidențiale din SUA au loc pe 3 noiembrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE