ACTUALITATEFamilia vicepreședintelui Joe Biden fura din România, spune avocatul președintelui Donald Trump

Familia vicepreședintelui Joe Biden fura din România, spune avocatul președintelui Donald Trump

Rudy Giuliani, fostul primar al New-York-ului și fost procuror anti-mafia, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani din mai multe țări, inclusiv România, informează profit.ro.

Acuzația vine pe fondul dezvăluirilor din New York Post despre implicarea fiului lui Joe Biden într-un scandal de corupție în Ucraina, anchetă ce a fost în mare parte cenzurată în mass-media din SUA, dar și în România.

Giuliani nu a prezentat dovezile pe care susține că le are, precizând că vrea să „dozeze” aceste probe.

„Furau bani, luau bani din țări precum Irak, Ucraina, China, România și să nu uităm Moscova…”, a spus, despre familia Biden, Giuliani într-o intervenție televizată pentru Newsmax TV care a urmat unui articol de presă din New York Post cu privire la un scandal de corupție în care Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte, ar fi fost implicat în Ucraina.

Noutatea în această afacere devenită publică încă de acum 2 ani o reprezintă obținerea unor mesaje electronice schimbate între Joe Biden și fiul său și care arată că actualul candidat al democraților la președinția SUA ar fi fost la curent cu implicarea lui Hunter Biden în compania ucraineană de energie. „Joe Biden a fost implicat în întreaga schemă Burisma, în luarea de mită”, afirmă Giuliani, fost primar al New York-ului în anii 1994-2001. „A mințit despre aceasta în toți acești 6 ani. A spus că nu știa nimic despre Burisma.” Conform mesajelor atribuite lui Hunter Biden, acesta ar fi urmat să împartă banii jumătate-jumătate cu tatăl său din afacerile în care era implicat peste hotare. „Pot dovedi asta în 10 feluri”, spune Giuliani, subliniind că are datele chiar de pe un calculator al fiului fostului vicepreședinte din echipa lui Obama. „Am pus mâna pe hard-disk legal. Complet legal”, a declarat avocatul lui Trump. „Joe Biden a participat în luări de mită masive.”

Giuliani și tabăra republicană au acuzat presa americană de cenzură și influențarea rezultatului alegerilor, prin ascunderea acuzaților referitoare la Biden.

„Să ajung la aceste informații este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată pentru că este o conspirație să îl protejeze. Washington Post, New York Times, NBC, ABC, MSNBC… Dovada actelor infracționale este acolo de 2 ani și jumătate…”, spune avocatul lui Trump. „Media este coruptă. Acoperă o infracțiune majoră. Acoperă informațiile; îl vor la Casa Albă”, susține acesta, menționând că mobilul ar fi că sunt cercuri de interese puternice care vor să perpetueze relațiile cu China, să înșele și să fure, după cum informează Profit.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate