duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEViktor Orban spune că islamicii vor deveni majoritari în multe orașe franceze...

Viktor Orban spune că islamicii vor deveni majoritari în multe orașe franceze și europene, până-n 2040. Grupul de la Vișegrad ar putea părăsi UE în 2030

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus într-o întâlnire a Fidesz, partidul său, care s-a desfășurat în privat că până în 2030, țările grupului de la Vișegrad (Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia) vor deveni contribuitoare nete la bugetul Uniunii Europene, situație în care vor trebui să evalueze prezența lor în UE.

Conform Europa Liberă Ungaria, Orban a spus că în acel moment, „trebuie să reflectăm asupra semnificației apartenenței la UE și a ceea ce ne oferă această calitate de membru în aceste circumstanțe. Dacă nu putem găsi un răspuns pozitiv, trebuie să tragem concluzii“.

Mai mult, Orban a spus că țara sa va reevalua relațiile cu țările europene în care musulmanii vor deveni majoritari. Liderul de la Budapesta a spus că orașele franceze vor fi dominate de islamici, la fel ca și alte capitale europene.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

În acest caz, „relațiile noastre cu aceste capitale trebuie re-evaluate, pentru că se pune întrebarea cum mai pot fi numite țări europene, dacă naționalitățile europene indigene sunt limitate la câteva așezări și minorități”, a explicat el. Aceste lucruri au fost punctate de Orban și în discursul său de la Băile Tușnad.

În final, Orban a spus că Guvernul său urmărește patru ținte strategice. Prima este demografia: trebuie făcut totul pentru creșterea populației.

Al doilea este de a menține ocuparea deplină a forței de muncă și de a proteja valoarea veniturilor. A treia este modernizarea continuă a economiei, iar ultima este unificarea națională. Aici, potrivit surselor, premierul se gândea în primul rând la maghiarii de dincolo de granițe, nu la nevoia de a atenua diviziunile politice din Ungaria, ceea ce ne duce cu gândul la politicile Ungariei din Transilvania.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. shh nu cumva sa comentam ceva ca devenim ultranationalisti, sovini.. e de rau.
    La cum s-a ajuns, anexarea Transilvaniei o sa fie naturala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE