duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATESpania: Restricțiile din Madrid au fost extinse. Peste un milion de oameni...

Spania: Restricțiile din Madrid au fost extinse. Peste un milion de oameni au voie să iasă din cartierul în care locuiesc doar în anumite condiții

Autoritățile din Madrid au extins restricțiile în capitala Spaniei, numărul celor care nu vor mai avea dreptul să iasă din cartierul în care locuiesc trecând de un milion, informează, informează EuropaFM.

Astfel, alți peste 160 de mii de locuitori din Madrid, pe lângă cei 850 de mii care trebuie să se supună regulilor speciale de protecție,  nu vor mai avea dreptul să iasă din cartierul unde locuiesc decât pentru a merge la serviciu, la medic sau la școală.

Tot de săptămâna viitoare, adunările publice sau private cu mai mult de zece persoane sunt interzise.

Chiar și așa, decizia este considerată insuficientă de Guvern.Ministrul spaniol al Sănătății spune că restricţiile ar trebui să cuprindă toată capitala Madrid, care numără circa trei milioane de locuitori.

Carantina a fost reintrodusă, marți, în Madrid, peste 850.000 de locuitori fiind afectați de această restricție impusă de autoritățile din Spania. Guvernatorul regiunii a solicitat sprijinul armatei, pentru a ține situația sub control, alături de forțele de ordine.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE