ACTUALITATESpania: Restricțiile din Madrid au fost extinse. Peste un milion de oameni...

Spania: Restricțiile din Madrid au fost extinse. Peste un milion de oameni au voie să iasă din cartierul în care locuiesc doar în anumite condiții

Autoritățile din Madrid au extins restricțiile în capitala Spaniei, numărul celor care nu vor mai avea dreptul să iasă din cartierul în care locuiesc trecând de un milion, informează, informează EuropaFM.

Astfel, alți peste 160 de mii de locuitori din Madrid, pe lângă cei 850 de mii care trebuie să se supună regulilor speciale de protecție,  nu vor mai avea dreptul să iasă din cartierul unde locuiesc decât pentru a merge la serviciu, la medic sau la școală.

Tot de săptămâna viitoare, adunările publice sau private cu mai mult de zece persoane sunt interzise.

Chiar și așa, decizia este considerată insuficientă de Guvern.Ministrul spaniol al Sănătății spune că restricţiile ar trebui să cuprindă toată capitala Madrid, care numără circa trei milioane de locuitori.

Carantina a fost reintrodusă, marți, în Madrid, peste 850.000 de locuitori fiind afectați de această restricție impusă de autoritățile din Spania. Guvernatorul regiunii a solicitat sprijinul armatei, pentru a ține situația sub control, alături de forțele de ordine.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...