ACTUALITATEPMP solicită amânarea marșului LGBT „Bucharest Pride” pentru că este o ofensă...

PMP solicită amânarea marșului LGBT „Bucharest Pride” pentru că este o ofensă la adresa creștinilor înainte de praznicul Adormirii Maicii Domnului

Partidul Mișcarea Populară (PMP) solicită Primăriei Municipiului București să amâne marșul pro-LGBT „Bucharest Pride” din 14 august 2021, întrucât acesta ar constitui o ofensă adusă creștinilor ortodocși înaintea prăznuirii Adormirii Maicii Domnului, informează stiripesurse.

„Partidul Mișcarea Populară este profund revoltat de hotărârea Primăriei Municipiului București, care a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Fundația ACCEPT privind organizarea „Bucharest Pride” 2021.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București a aprobat desfășurarea de către Asociația ACCEPT a marșului „Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei, în data de 14 august.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Consecvent valorilor sale conservatoare și creștin-democrate, Partidul Mișcarea Populară (PMP) solicită autorităților locale amânarea și reprogramarea acestui eveniment. Este dreptul inalienabil al oricui să manifesteze în conformitate cu credințele sale religioase, cu orientările sale sexuale, dar este inacceptabil ca într-o zi de post pentru toți creștinii, fie ei catolici sau ortodocși (Prohodirea Maicii Domnului), o asemenea manifestare să tulbure comunitatea creștină, majoritară în România.

Adormirea Maicii Domnului este cea mai veche sărbătoare închinată Sfintei Fecioare Maria, ocrotitoarea și ajutătoarea familiei creștine, a unității și armoniei dintre soți și dintre părinți și copii.

Este, evident, o provocare ca în ajunul uneia dintre cele mai mari sărbători din an, când femeile însărcinate se roagă la Maica Domnului pentru ca aceasta să le protejeze pe toată durata sarcinii și să le ajute să nască prunci, ca astfel de manifestație să aibă loc.

Solicităm imperativ NU interzicerea acestui marș, ci amânarea acestuia într-o data mult mai potrivită.”, se arată în comunicatul emis de PMP.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Primăria capitalei aproba
    marșul,la presiunile poponarilor și în data de 15 .ei nu cred in sărbătorile noastre creștine ,ei cred in Satan și se manifestă că atare.nicusor vezi să nu pună dracului ochii vreun poponar pe tine și să ți-o tragă în dos că drept mulțumire pentru aprobarea marșului.

  2. A manifesta pentru modul in care shi-o trag unii, in public, nu tzine de drepturi ci de patologie. Punct. Orice astfel de manifestare e o insulta la adresa majoritatii romanilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate