luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion cheamă oamenii la protestul de duminică, 7 martie: E nevoie...

George Simion cheamă oamenii la protestul de duminică, 7 martie: E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. Aveți încredere să vă lăsați sănătatea la mâna unui ministru, oricare ar fi el?

George Simion, co-președinte AUR, cheamă susținătorii la protestul împotriva vaccinării obligatorii, organizat de mai multe organizații non-guvernamentale, duminică 7 martie. Deputatul a declarat că protestul este al societății civile „fără partizanat politic”.

El spune că proiectul Legii Vaccinării Obligatorii (PL-x 399/2017), prin care toți adulții, dar și copiii vor fi vaccinați prin ordin de ministru, trebuie respins, pentru că ar fi „primul pas spre dictatură”.

Simion s-a referit și la declarația senatorului PSD Vasile Dîncu, cel ce spunea că este de-acord cu „pașaportul de vaccinare” din rațiuni de „igienă socială”.

„Anul trecut am participat la mitingul din parcul Izvor care cerea Parlamentului să mențină vaccinarea opțională (contra PL-x 399/2017). Pe 22 februarie 2021 am retrimis la comisie legea respectivă care urma să intre la vot (ca lider de grup parlamentar, în comitetul liderilor). În anul care s-a scurs, lucrurile au luat-o razna. În Parlament vin multe ordonanțe și legi care propun măsuri restrictive, care contravin drepturilor fundamentale, de data aceasta motivul fiind pandemia.

DA, suntem în mijlocul unei crize: sanitare, economice și sociale. Dar cea mai importantă criză pe care o traversăm este cea a libertății noastre. Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs și copiii dvs veți fi vaccinați. Aveți încredere să vă lăsați sănătatea la mâna unui ministru, oricare ar fi el? Dacă se va adopta această lege, atunci vor putea să impună ORICE altceva, pentru că precedentul a fost creat. Va fi primul pas spre dictatură, pentru că așa cum spunea un domn: cei care nu aleg să se vaccineze vor fi IZOLAȚI din societate. Vor fi considerați nedemni să mai circule, să mai muncească, să mai trăiască”, a spus Simion.

Liderul AUR a mai spus că trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și limitare a libertăților.

„La fel, trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și de limitare a libertăților. Singuri în Parlament nu vom reuși, suntem prea mici încă. E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. Așa că vă rog și vă cer: veniți duminică, 7 martie, 15:00, în fața Parlamentului pentru a protesta ca societate civilă (fără partizanat politic), la chemarea Alianței Părinților. Nu împotriva vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide”, a concluzionat deputatul George Simion.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. Pai bre Dorele, daca te-ai vaccinat nu te mai infectezi, deci nu te mai imbolnavesti. Ce-ti pasa de cei ce nu se vaccineaza? Daca te vaccinezi si tot ti-e teamma ca te imbolnavesti, atunci de ce te mai vaccinezi? Doar asa, ca sa le faci vanzare producatorilor de vaccinuri?
    Ce-ar fi sa cerem si interzicerea autovehiculelor, care pot provoca accidente mortale? Despre interzicerea ploilor nu cred ca putem vorbi, chiar daca si ele provoaca inundatii cu pierderi de vieti omenesti, dar la bolile cardiovasculere sau cancer putem sa ne gandim – anume ce sa interzicem, ca sa nu mai secere milioane de vieti…
    Cred ca cel mai bine este sa nu ne mai nastem, ca sa nu cumva sa murim, bre Dorele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate