ȘTIRIVasile Dîncu (PSD), de acord cu pașaportul de vaccinare, din rațiuni de...

Vasile Dîncu (PSD), de acord cu pașaportul de vaccinare, din rațiuni de „igienă socială”: Cine nu vrea să se vaccineze, înseamnă că nu vrea să participe la societate și se izolează singur

Senatorul Vasile Dîncu, Președintele Consiliului Național al PSD, s-a declarat de acord cu introducerea unui pașaport de vaccinare, idee vehiculată la Bruxelles de liderii Uniunii Europene.

PSD-istul a spus că în situația de pandemie, este „normal” să se introducă un astfel de pașaport, „din rațiuni de igienă socială și igienă sanitară”.

„Eu cred că este normal acest lucru. Este normal din rațiuni de igienă socială, de igienă sanitară și efectiv pentru a putea să ne desfășurăm activitățile.

Nu cred că anti-vacciniștii sau cei care insistă foarte mult pe drepturile abstracte ale omului au dreptate aici. Cred că trebuie să găsim cu toții soluții pentru ca să putem să comunicăm, să putem să călătorim, să mergem la muncă, să facem tot ce trebuie pentru a crea „plus-valoare” ”, a spus Dîncu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sociologul a continuat, afirmând că nu se creează nicio discriminare, pentru că cine nu vrea să se vaccineze, „se izolează singur”.

„Cine nu vrea să se vaccineze, înseamnă că nu vrea să participe la societate și se izolează singur

Trebuie să ne aliniem aici la ceea ce fac și celelalte state, noi nu putem să rămânem într-o capsulă a timpului, în care să nu facem ceea ce face toată lumea”, a concluzionat el.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Activistii de stanga/neomarxistii/globalistii sustin vaccinarea obligatorie, restrictiile, masca obligatorie, pasaportul de vaccinare si multe alte aberatii. Este razboiul stangistilor impotriva omenirii. In esenta, globalismul este o ideologie de stanga, o ideologie comunista, care combina ideile comuniste cu cele capitaliste.

    China este un model pentru Noua Ordine Mondiala, este locul unde comunismul lucreaza impreuna cu capitalismul. Noii comunisti sunt diferiti de cei din trecut, pentru ca ei sustin bancile si corporatiile multinationale.

  2. Era o chestiune de timp pana se ajungea la asta, planul exista de mai bine de 100 de ani, incet uneori, mai rapid pe alocuri, destinatia e aceeasi. Nu degeaba zicea unul dintre parintii fundatori a Statelor Unite ca cei care sunt dispusi sa cedeze libertatea in numele sigurantei nu merita si nu vor obtine nici siguranta nici libertate. Acum domnul sau e un covidiot util sau, mai rau cred eu, e constient de consecintele logice finale a ceea ce sprijina si e de acord cu asta pentru ca are un beneficiu direct. Acum vedem implinindu-se in fata propriilor ochi vorbele altui sociolog, de data asta unul mult mai de renume, Bertrand Russel, care acum vreo 80 de ani spunea ca dieta, injectiile si reglementarile se vor combina ca sa creeze tipul de caracter agreat de autoritati si ca orice fel de opunere sau disidenta va deveni imposibil din punct de vedere psihologic… Adica, gratie ingineriei sociale ne vor vace sa ne iubim sclavia. Asta e lumea pe care ne-o pregatesc. O lume a tehnocratiei transhumaniste, in care omul nu e nimic mai mult decat un articol de inventar.

  3. Ageamiu incult și trădător, mai sunteți și imbecil, Domnule DÎncu. Derbiul campionatului mondial COVID — FALSĂ PANDEMIE se joacă în Statele Unite. Orice ar face BULICĂ-WERNER, Chiț-Chiț și ceilalți rozători-trădători din casta politică, inclusiv voi, imbecilii din PSD, toți veți plăti cu capul. Pe lângă zidul de la Târgoviște, vom construi și altele, pentru a vă pune pe toți la umbra lor, cu genunchii pe coji de nucă, cenușă pe cap și pancartă de trădători la gât.
    Domald Trump l-a făcut pe impostorul Biden să joace cartea anti-pașaport vaccinal, anti-mondialistă. MINCIUNA COVID iese la lumină. Mulți politicieni bandiți vor fi măturați, inclusiv Infamia voastră de tâlhar, bandit și căcăcios. Ar trebui să dați exemplu. Să vă puneți singur ștreangul de gât.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...