ACTUALITATEGorjeanul care a murit a doua zi după vaccin nu avea nicio...

Gorjeanul care a murit a doua zi după vaccin nu avea nicio problemă de sănătate. S-a vaccinat cu Astra Zeneca, vaccinul care conține adenovirus de la cimpanzei și organisme modificate genetic

Bărbatul din Gorj de 47 de ani care a murit a doua zi după ce s-a vaccinat nu avea probleme de sănătate, spun colegii acestuia, care l-au condus joi pe ultimul drum.

„Nu avea probleme înainte, că aici ne facem analizele de patru ori pe an. Nu avea nici diabet, nici probleme cu inima”, a spus un coleg al acestuia citat de Pandurul.

Potrivit CNCAV, bărbatul s-a prezentat la un centru de vaccinare din Bumbești-Jiu în 28 februarie, unde i s-a administrat prima doză de ser produs de compania Oxford/AstraZeneca.

Reprezentanții CNCAV precizează că în urma triajului medical, efectuat potrivit protocoalelor medicale, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate, iar după administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere timp de 15 minute, fără a prezenta modificări ale stării de sănătate, ulterior părăsind centrul de vaccinare.

„A doua zi, pe 1 martie a.c., în jurul orei 8.00, în timp ce se afla la serviciu, persoana a suferit un stop cardio-respirator, situație care a impus solicitarea unui echipaj de prim-ajutor de la Ambulanță. Persoanei i s-au aplicat manevrele de resuscitare atât în ambulanță, cât și în unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu Jiu, iar în seara aceleași zile, în jurul orei 21.00, s-a declarat decesul pacientului”, au transmis reprezentanții CNCAV.

Conform acestora, investigațiile medicale efectuate în cadrul Secției Anestezie – Terapie Intensivă din SJU Târgu Jiu au evidențiat modificări caracteristice unui infarct miocardic acut întins.

AstraZeneca, vaccinul cu care s-a vaccinat gorjeanul, este fabricat dintr-o versiune slăbită a unui virus comun pentru răceală, cunoscut sub numele de adenovirus, de la cimpanzei, precizează Radio Europa Liberă. De-asemenea, conține și organisme modificate genetic (OMG), scrie aceeași sursă.

În septembrie trecut, AstraZeneca a suspendat testarea vaccinului anticoronavirus din cauza unei „boli inexplicabile”.

După o perioadă, testările s-au reluat. Prospectul vaccinului AstraZeneca poate fi consultat aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

8 COMENTARII

 1. Problema nu e adenovirusul de la cimpanzei, ci faptul ca acesta a fost “produs în celule renale de embrion uman modificate genetic”:

  „COMPOZIȚIA CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ Acestea sunt flacoane multidoză care conțin 8 doze sau 10 doze, a câte 0,5 ml
  (vezi pct. 6.5). O doză (0,5 ml) conține:
  • Adenovirus preluat de la cimpanzeu care codifică glicoproteina S (spike) a SARS-CoV-2 (ChAdOx1-S)*, nu mai puțin de 2,5 × 108 unități infecțioase (U Inf.)
  • *Produs în celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant.
  • Acest vaccin conține organisme modificate genetic (OMG).

 2. Oare ați citit studiile făcute la copii care îs vaccinați cu vaccinurilor obligatori și cei care nu au fost vaccinați niciodată,iar cu prostiile astea de vaccinuri care au fost făcute in câteva luni și acum testează pe fraieri….. vaccinurile pentru covid sânt in teste….lumea ar trebui sa înțeleagă că cei care se vaccinează o fac pe pielea lor….iar nici ei nu știu reacțiile adverse

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...