sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATEChirurgul-șef din Florida solicită interzicerea vaccinurilor ARNm, pe motiv că ar putea...

Chirurgul-șef din Florida solicită interzicerea vaccinurilor ARNm, pe motiv că ar putea contamina ADN-ul pacienților și ar putea cauza cancer

Chirurgul general al statului Florida, dr. Joseph Ladapo, cere medicilor să nu mai recomande vaccinuri cu ARNm COVID-19. El invocă presupusele riscuri pentru sănătate. Oficialii federali din domeniul sănătății le-au respins deja ca fiind „neplauzibile” și „înșelătoare”, potrivit CBSNews.

Într-o informare postată site-ul al Departamentului de Sănătate din Florida, Ladapo și-a exprimat îngrijorarea cu privire la „contaminanții cu acid nucleic”. Aceștia se găsesc în vaccinurile aprobate Pfizer și Moderna COVID-19. El a susținut că acest lucru ar putea furniza „ADN contaminant” în celulele umane. În plus, el și-a exprimat îngrijorări cu privire la riscul de cancer.

Ladapo susține că „integrarea ADN-ului prezintă un risc unic și ridicat pentru sănătatea umană” și pentru genomul uman, „inclusiv riscul ca ADN-ul integrat în sperma sau gameții de ovule să poată fi transmis descendenților primitorilor de vaccin ARNm COVID-19”. El adaugă:

„Dacă riscurile integrării ADN-ului nu au fost evaluate pentru vaccinurile ARNm COVID-19, aceste vaccinuri nu sunt adecvate pentru utilizare la ființe umane”, a spus medicul.

Acesta a îndemnat furnizorii să acorde prioritate accesului pacienților la „vaccinuri și tratamente non-ARNm COVID-19”.

Chirurgul-șef a interpelat autoritățile statale. Acestea refuză să ia în calcul o legătură între vaccinuri și cancer

Luna trecută, FDA a răspuns la o scrisoare venită din partea lui Ladapo. Atunci, acesta a subliniat aceleași preocupări. Oficialii federali din domeniul sănătății au respins afirmațiile sale ca fiind „destul de neplauzibile” și „înșelătoare”.

„Am dori să clarificăm că, pe baza unei evaluări amănunțite a întregului proces de fabricație, FDA are încredere în calitatea, siguranța și eficacitatea vaccinurilor COVID-19”, a spus FDA în răspunsul său.

„În plus, cu peste un miliard de doze de vaccinuri ARNm administrate, nu au fost identificate probleme de siguranță legate de ADN-ul rezidual”, a spus FDA în răspuns.

Dr. Céline Gounder, un colaborator medical CBS News și redactor general pentru sănătatea publică la KFF Health News, explică faptul că argumentul lui Ladapo nu este despre integrarea ARNm a vaccinurilor în genomul uman. În schimb, Ladapo sugerează că „ADN-ul contaminant s-ar putea integra și ar putea activa oncogene. Este vorba de o genă care provoacă cancer”, explică ea.

„Nu există nicio dovadă că s-ar putea întâmpla ceva din toate acestea”, a spus Gounder.

„Demonstrarea oficială a faptului că orice substanță biologică NU provoacă cancer este un proces de mai mulți ani. Cancerele se dezvoltă de obicei pe o perioadă lungă. COVID, pe de altă parte, ucide în săptămâni, iar vaccinurile ARNm previn bolile severe, spitalizarea și moarte în acel interval de timp.”, a mai spus ea.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Cine ar recunoaște vreodată că acțiunile sale vor ucide 5 miliarde de oameni? Eu înțeleg că nu recunoști dar nu înțeleg cum de poți dormi, “medicule”! (Valabil pentru toți “doctorii” care au susținut fără nicio dovadă o injecție experimentală). Pun pariu că dacă OMS (organizația mondială a sceleraților) le-ar fi zis acestor “medici” că injectarea pacientului in cap prin nas cu “superbul” îi va salva viața acestuia aceștia s-ar fi conformat fără nicio obiecție și nu și-ar fi pus nicio întrebare privind eficiența injecției sau metodei de injectare chiar dacă mortalitatea după “vaccinare” ar fi fost de 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE