ACTUALITATEFlorin Cîțu nu a demisionat din PNL. Peste 40 de lideri ai...

Florin Cîțu nu a demisionat din PNL. Peste 40 de lideri ai partidului vor să-l „schimbe” cu Nicolae Ciucă

Fostul premier al României și actual șef al Partidului Național Liberal (PNL), Florin Cîțu, nu a demisionat de la conducerea acestei formațiuni politice, anunță G4media. El s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai PNL, la Vila Lac din București, joi, 31 martie, însă, nu a fost de acord să-și dea „demisia de onoare”, menționează sursa citată. Lui Cîțu i s-a cerut să plece de la conducerea PNL, iar șefii mai multor filiale din țară vor organizarea unui  Congres extraordinar de alegeri.

Cei care i-au cerut expres să demisioneze din calitatea de președinte al PNL sunt cei patru prim-vicepreședinți ai acesteie formațiuni politice: Rareș Bogdan, Lucian Bode, Gheorghe Flutur și Iulian Dumitrescu. Rareș Bogdan a fost un susținutor declarat al lui Florin Cîțu, în urmă. În urmă cu un an, el a avut numeroase ieșiri publice contra Ludovic Orban, fostul președinte al liberalilor și și-a declarat susținerea pentru Cîțu.

Florin Cîțu a fost ales șef al PNL, în septembrie ac, iar toate organizațiile județene ale liberalilor, cu excepția celor din Constanța, Gorj, Argeș, Timișoara, dar și a organizației Sectorului 3, se află pe lista celor semnatare pentru schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL, menționează sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Biroul Politic Național urmează să fie convocat, duminică, 3 aprilie, pentru organizarea unui Congres extraordinar. Liderii PNL sunt nemulțumiți că Florin Cîțu nu gestionează relația corespunzător cu PSD și nu aduce un plus de valoare partidului, prin imaginea politică slabă, potrivit unor sondaje. Cel pe care îl vor liberalii la conducerea partidului este Nicolae Ciucă, actualul premier al României.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nicolae Cucă a publicat  sumele cheltuite de Guvernul Cîțu pe vaccinuri, suma totală depășind 1 miliard de euro. Acest lucru a condus la revolta liberalilor care au decis că este momentul unei schimbări la conducerea partidului.

 

 

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate