ACTUALITATEPropunerea oficială de premier a PNL este Nicolae Ciucă. Rareș Bogdan: Nu...

Propunerea oficială de premier a PNL este Nicolae Ciucă. Rareș Bogdan: Nu au nicio motivație să-l respingă!

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a anunțat, joi, că Biroul Executiv al liberalilor a aprobat, în unanimitate, ca propunerea liberalilor pentru funcția de premier să fie Nicolae Ciucă, această propunere venind din partea liderului partidului, Florin Cîțu, conform Agerpres.

În Biroul Executiv al Partidului Național Liberal, în unanimitate, la propunerea președintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciucă. Propunerea a venit din partea președintelui partidului și a fost un vot în unanimitate. A mai fost o propunere: șeful delegației negocierilor; ca să facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciucă, cel care este susținut candidat de premier în această funcție”, a declarat domnul Flutur.

Prim-vicepreședintele liberalilor, Rareș Bogdan, a afirmat că Nicolae Ciucă este cea mai bună variantă, datorită rigurozități, disciplinei, cunoașterii arhitecturii statului român, parteneriatelor asumate în spațiul european și euro-atlantic și datorită capacității sale manageriale pe care a demonstrat-o.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Asta nu înseamnă că cineva a pierdut sau a câștigat. Am venit cu o soluție matură. (…) Florin Cîțu este președintele PNL, ne aflăm în continuare lângă domnia sa, în spatele domniei sale tot partidul și sunt convins că vor colabora. Uitați-vă la partidele europene. Nu putem să mergem doar cu un singur premier.

Domnul Ciucă este astăzi premierul pe care ne bazăm pe maturitatea celor cu care vrem să construim o mare coaliție pentru această țară că îl vor accepta. Nu au nicio motivație să-l respingă. M-aș fi așteptat ca condiționalitățile să nu vină pe nicio persoană, nici pe domnul Cîțu din partea domniilor lor, așa cum noi la rândul nostru nu am pus niciun fel de condiționalitate la niciun nume legat de anumite ministere sau de vicepremieri.

Românii nu mai au timp să aștepte. Este obligatoriu ca din momentul acesta, în următoarele patru zile, să finalizăm orice negociere, pentru că suntem persoane mature și înțelegem că din acest moment intrăm în linie dreaptă pe PNRR, cele 30 de miliarde, avem o mulțime de lucruri pe care trebuie să le realizăm urgent, plus criza pandemică, chiar dacă a scăzut numărul de cazuri, este una de care trebuie să ne preocupăm în mod constant.

Vom cădea de acord și asupra modalității de creștere a pensiilor, sunt absolut convins, sigur, uitându-ne la banii care există în buget și la estimările pe care le avem. Vom păstra cota unică, este linie roșie pentru PNL și vom vom crește procentul de alocare pe investiții, pentru că este extrem de important dacă vrei să ai bani pentru pensii, alocații, ajutoare sociale, trebuie să sprijini întreprinzătorii privați, trebuie să oferi un cadru pentru companii, corporații, să investească în România”, a spus Rareș Bogdan.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...