ACTUALITATEZilele municipiului Suceava, doar pentru persoanele vaccinate

Zilele municipiului Suceava, doar pentru persoanele vaccinate

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, interzice accesul persoanelor nevaccinate la evenimentele organizate de Zilele orașului, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, primarul Ion Lungu nu îi dorește în mijlocul mulțimii nici măcar pe cei prezintă un test PCR cu rezultat negativ sau pe cei care au trecut prin boală şi s-au imunizat.

Edilul spune că, în acest mod, își dorește să promoveze campania de vaccinare.

Primarul Ion Lungu a anunțat că spațiile în care se vor desfășura evenimentele de ziua orașului vor fi îngrădite și supravegheate de polițiștii locali.

„Problema pe ordinea de zi este vaccinarea, nu testarea sau cei care au fost bolnavi. Este păcat de Dumnezeu să nu folosim această oportunitate”, spune edilul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

 1. Iartă-l Doamne că nu știe ce spune !!! Ghietu primar … S-o dilit de-a binelea… Ba încă se mai folosește și de numele Lui Dumnezeu… Ptiu, drace !!!

 2. Alt psihotic care se crede șef de lagăr.

  Goebbels de Suceava, a primit ștampilă, incolonează lumea și le pune cu fier roșu semnul de sclavi.

 3. O sa faca asta zielele, el si cu ma-sa, singuri 🙂
  Sa vedem ce parere au comercianții care n-o sa aiba cui sa-si vînda placintele, berea, micii, înghetata si ce-o mai fi.
  O sa joace hora dom primar cu nevasta-sa 😀 😀 😀
  Bă, eu zic sa va faceti si voi, ceilallti oamenii normali la cap, o sarbatoare, separatat de a astora. Sa vedeti la care vine mai multa lume. Eventual cu pancarde 😀 😀 😀
  Deodata cu dom primar. Faceți concurență loială.
  Jar manîncă ăla la urmatoarele alegeri 😀 , ca mîrțoaga :D, din palmă.
  P.S.
  Sa nu stergeti comentariul..
  P.P.S.
  Da’ #șîeu ce zice? E buna schimbarea? Buna, ca mai are un pic si da faliment. Ce-si face omul cu mîna lui… si o turma proasta care s-a luat după #șîeu…
  P.P.S. La autostrada lui a mai lucrat? A mai facut vreun centimetru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...