joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEPavel Popescu, deputat PNL: Președintele Ucrainei se va adresa Parlamentului României luni...

Pavel Popescu, deputat PNL: Președintele Ucrainei se va adresa Parlamentului României luni seara

Deputatul Partidului Național Liberal Pavel Popescu, președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, anunță că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului luni seara.

„Am avut astăzi o întrevedere cu o delegație ucraineană, formată din Reprezentanți speciali ai Președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, cât și membri ai corpului diplomatic ucrainean.

În delegație au fost prezenți: domnul Oleksandr BANKOV, Secretar de stat al MAE al Ucrainei, doamna Yliia Hryshyna, deputat al Radei Supereme al Ucrainei, domnul Paun Rohovei, Însarcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România și domnul Petro Stoian, secretar II al Ambasadei Ucrainei în România.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Am reiterat în cadrul întâlnirii solidaritatea față de bravul popor ucrainean cât și susținerea totală și necondiționată a independenței, suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei în granițele recunoscute la nivel internațional. Suntem în continuare fermi cu privire la sprijinirea tuturor sancțiunilor impuse Rusiei de către comunitatea internațională și ne-am dorința de a fi mai proactivi pe câteva teme concrete.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior
sursă foto: Facebook/ Pavel Popescu

Partea ucraineană ne-a transmis salutul și mulțumirile Președintelui Zelenskyy. Totodată, delegația și-a exprimat recunoștința cu privire la asistența umanitară venită din partea României cât și pentru demersurile aflate în desfășurare, menite să sprijine mai concret poporul ucrainean în apărarea țării și a valorilor democratice.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția Președintelui Zelenskyy, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care astăzi arătați empatie față de cei ce fug din calea nenorocirii iscate de criminalul de război, Vladimir Putin. Slava Ukraini!”, scrie deputatul, pe Facebook.

Miercuri, președintele Senatului și al PNL, Florin Cîțu, a anunțat că șeful statului ucrainean va susține un discurs în Parlamentul României, așa cum s-a întâmplat în cadrul Congresului SUA sau al Parlamentului European.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Discuție importantă cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal: președintele Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României. Ca președinte al Senatului voi aranja ca acest discurs să aibă loc săptămâna viitoare. Ucraina are tot sprijinul meu. Mulțumesc, Denys!”, a scris Cîțu, pe twitter și facebook.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE