ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (21 – 27 decembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (21 – 27 decembrie)

1.Cea mai bună veste din această săptămână este că am sărbătorit Nașterea Domnului. Sărbători cu bine tuturor!

2.Mamele care au mai mult de nouă copii au fost premiate de Parohia din Glodenii Gândului. Mai multe informații despre frumoasa inițiativă, aici:

3.Doi fotografi din Iași au oferit o masa caldă de Crăciun celor fără posibilități. Detalii despre campanie, aici:

4.Copiii de la Centrul de zi „Patriarh Justinian Marina” din Capitală au primit daruri din partea voluntarilor Catedralei Mântuirii Neamului (CMN). Mai multe informații despre campanie, aici:

5.Sibiu: Arhiepiscopia a donat o staţie de oxigen pentru Spitalul de Pneumoftiziologie, unde sunt pacienţi cu covid. Detalii aici:

6.APIA începe plăţile pentru fermierii din sectoarele zootehnic şi vegetal. Informații despre finanțare, aici:

7.Actrița Cristina Deleanu a împlinit 80 de ani. La mulți ani cu sănătate! Mai multe informații despre marea actriță, aici:

8.Românii din Episcopia Europei de Nord au oferit daruri substanțiale pentru 700 de bătrâni și copii din țară. Detalii despre campanie, aici:

9.Tradiţiile de Crăciun au fost păstrate cu sfinţenie de către localnicii din Cernăuţi. Mai multe detalii aici:

10.Doza de optimism. 2021 va fi o primăvară după o iarnă grea, crede actrița Ioana Calotă. Despre urările actriței în prag de An Nou, aici:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate