ACTUALITATE Top 10 știri pozitive ale săptămânii (21 – 27 decembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (21 – 27 decembrie)

1.Cea mai bună veste din această săptămână este că am sărbătorit Nașterea Domnului. Sărbători cu bine tuturor!

2.Mamele care au mai mult de nouă copii au fost premiate de Parohia din Glodenii Gândului. Mai multe informații despre frumoasa inițiativă, aici:

3.Doi fotografi din Iași au oferit o masa caldă de Crăciun celor fără posibilități. Detalii despre campanie, aici:

4.Copiii de la Centrul de zi „Patriarh Justinian Marina” din Capitală au primit daruri din partea voluntarilor Catedralei Mântuirii Neamului (CMN). Mai multe informații despre campanie, aici:

5.Sibiu: Arhiepiscopia a donat o staţie de oxigen pentru Spitalul de Pneumoftiziologie, unde sunt pacienţi cu covid. Detalii aici:

6.APIA începe plăţile pentru fermierii din sectoarele zootehnic şi vegetal. Informații despre finanțare, aici:

7.Actrița Cristina Deleanu a împlinit 80 de ani. La mulți ani cu sănătate! Mai multe informații despre marea actriță, aici:

8.Românii din Episcopia Europei de Nord au oferit daruri substanțiale pentru 700 de bătrâni și copii din țară. Detalii despre campanie, aici:

9.Tradiţiile de Crăciun au fost păstrate cu sfinţenie de către localnicii din Cernăuţi. Mai multe detalii aici:

10.Doza de optimism. 2021 va fi o primăvară după o iarnă grea, crede actrița Ioana Calotă. Despre urările actriței în prag de An Nou, aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite