ACTUALITATENeurochirurgul Vlad Ciurea, despre experiența covid: Niciun moment nu m-am simțit rău....

Neurochirurgul Vlad Ciurea, despre experiența covid: Niciun moment nu m-am simțit rău. Am zis: înving. Contează foarte mult starea psihică

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a relatat, miercuri, despre experiența avută după infectarea cu coronavirus, explicând că a ales să se trateze în spital, însă nu s-a simțit rău niciun moment și nici nu a avut febră.

Am ieșit învingător, a spus, miercuri, la Digi24, medicul Vlad Ciurea.

„Eram la al șaptelea test, dar nu mă simțeam bine. Simțeam că parcă nu sunt eu, eram foarte obosit. Nu tușeam, aveam miros, aveam gust. Nu aveam febră. Ceva lipsea. Oboseală, junghiuri, puțină tuse, dar câte puțin. Dar această oboseală, trăgeam de mine”, a povestit medicul.

A doua zi s-a testat, iar testul rapid a ieșit pozitiv. A făcut apoi un test PCR, care a ieșit de asemenea pozitiv. Medicul Ciurea a explicat că a avut de ales între a face tratamentul acasă sau la spital, dar că decis să meargă la spital.

Niciun moment nu m-am simțit rău. Amețeală, chiar și până la serviciile de toaletă amețeam, nu mai eram în putere, oboseală formidabilă, junghiuri. Nu am avut febră”, a spus el.

Medicul Vlad Ciurea a stat în spital șase zile, iar după două săptămâni, testul a ieșit negativ.

„Nu am avut niciun moment de ezitare mentală. Am zis: înving. Contează foarte mult starea psihică”, a subliniat medicul Vlad Ciurea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...