sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEMarcel Ciolacu, discurs delirant în cantonamentul naționalei: La vreo 5 ani de...

Marcel Ciolacu, discurs delirant în cantonamentul naționalei: La vreo 5 ani de la Revoluție, a venit internetul, au venit televizoarele color, dar n-am mai avut fotbal

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat cantonamentul echipei naționale de fotbal a României, înaintea meciului cu Elveția, de marți 21 noiembrie.

Cu această ocazie, el a declarat că „la 5 ani de la revoluție nu mai aveam fotbal”, afirmație taxată de presă.

„Vreau să vă mulțumesc, ca român. După atât timp, în sfârșit avem o speranță, o nouă generație. Sper să vă țină și la acest meci. Nu aveți presiune. Jucați și acasă, o să fie record de spectatori. Ar conta imens să terminați primii. Aveam filme alb-negru și aveam echipa de fotbal.La vreo 5 ani de la Revoluție, a venit internetul, au venit televizoarele color, dar n-am mai avut fotbal. E cazul să le avem din nou pe toate”, a spus Ciolacu.

Declarația lui Ciolacu a fost taxată de siteul gsp.ro, care a titrat „Cineva să-l trezească! Premierul Ciolacu, gafă de proporții în cantonamentul naționalei”.

GSP a explicat că „la vreo 5 ani de la revoluție”, „naționala României a realizat cea mai mare performanță din istorie, sferturi de Campionat Mondial. În același an, Steaua juca în grupele Champions League”.

Mai mult, echipa națională se califica în sferturile Campionatului European, în anul 2000. În 2006, Steaua și Rapid disputau sfertul de finală al Europa League, Steaua calificându-se în semifinalele competiției.

În ceea ce privește internetul, acesta a pătruns, la nivel microscopic în România la începutul anilor 90. Folosirea internetului la un nivel cât de cât decent se poate spune că s-a petrecut începând cu anii 2000, în niciun caz în 1994, când în România existau, probabil, doar câteva sute de PC-uri.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. “La vreo 5 ani de la Revoluție, a venit internetul, ”

  -era/era un prof prin Politehnica
  expedia prin posta electronica,”e-mail”
  nimenu nu stia
  numai pi!zde proaste,
  1996!
  (“fizica” era obligatorie cam in toata P.
  intrebati de dl. Radu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate